Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dzwiek messenger

(Temat utworzony: 14-04-2021 10:48 PM)
1728 Wyświetlenia
cypisowicz
Apprentice
Opcje
Witam,
Mam problem z dźwiękiem w aplikacji messenger. Mianowicie chciałbym dostawać powiadomienia bez dźwięku tylko same wibracje. Próbowałem wszystkich opcji, natomiast po wybraniu alertu cichy + wibracja po kilku minutach wraca do starych ustawień i znowu przychodza glosne powiadomienia. 

image

image

0 Like
8 Odpowiedzi
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@cypisowicz  Witam 

Sprawdziłem u siebie i jak dam alert i dźwięk cichy przychodzą powiadomienia w formie wibracji.

Screenshot_20210414-232211_Settings.jpg

cypisowicz
Apprentice
Opcje
niestety u mnie to nie działa, po chwili wracają stare ustawienia. Jest na to jakiś sposób?
0 Like
Szewcu72
MegaStar
Opcje

@cypisowicz ustawić indywidualnie dla aplikacji jako dźwięk własny plik plik dźwiękowy nie zawierający żadnych dźwięków.

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
cypisowicz
Apprentice
Opcje
Nie ma możliwości zmiany dźwięku na inny poza systemowymi j/n. Jest możliwość zmiany dźwięku sms/ dzwonka na swój własny. W apce nie idzie. Kombinuje już kilka godzin, jednak cały czas wracają ustawienia domyślne z dźwiękiem.

Screenshot_20210415-142846_SecSoundPicker.jpg

0 Like
cypisowicz
Apprentice
Opcje
Poniższe korki również wykonane - bez efektu.

Screenshot_20210415-111044_Samsung Members.jpg

0 Like
YOX
Samsung Members Star ★
Opcje
Własne dźwięki można dodać za pomocą umieszczenia ich w folderze Notifications. Znajdziesz go w pamięci wewnętrznej telefonu.

https://eu.community.samsung.com/t5/seria-galaxy-a/samsung-a51/td-p/2700266
cypisowicz
Apprentice
Opcje
Nie chwalę dnia przed zachodem słońca, ale to działa. Chyba to jedyne rozwianie. Dzięki
0 Like
YOX
Samsung Members Star ★
Opcje
Proszę bardzo, w razie problemów pisz.