Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dymki z czatów w wiadomościach nie działają

(Temat utworzony: 17-07-2024 12:38 AM)
625 Wyświetlenia
AntekMaco
Pioneer
Opcje
Dzien dobry! Mam problem dotyczący dymków w aplikacji wiadomości. Mianowicie w swoim starym S21 pojawiały się one jak ktos do mnie napisał, natomiast w S24 już nie, mam włączone w ustawieniach dymki. Jeżeli ktoś wie jak to naprawić proszę pisać.
0 Like
13 Odpowiedzi
PiotrCh
Expert
Opcje

@AntekMaco Wybierz opcję "Bąbelki" w ustawieniach telefonu w zakładce Powiadomienia -> Ustawienia zaawansowane -> Pływające powiadomienia. Jeśli korzystasz z aplikacji Wiadomości od Samsunga, to powinno pomóc.

Natomiast jeśli używasz Wiadomości Google, dodatkowo wybierz w tej aplikacji ikonę swojego profilu w prawym, górnym rogu ekranu -> Ustawienia aplikacji Wiadomości -> Dymki i zaznacz tam opcję "Wszystkie", żeby dymki się wyświetlały.

rafalw_
Navigator
Opcje
Witam nie wiem gdzie się udać wiedź tu napisz, czy ktoś wie co to jest1722083396465.jpg
0 Like
AntekMaco
Pioneer
Opcje
Już znalazłem, dziękuję za pomoc, musiałem ustawić w aplikacji sms, a wcześniej takiej opcji nie mialem
0 Like
PatrykF
Expert
Opcje

@rafalw_ To sposób wyświetlania ilości powiadomień. Zmienisz to tutaj:

Ustawienia > Powiadomienia > Ustawienia zaawansowane > Pokazuj ikony powiadomień > Wszystkie powiadomienia.

0 Like
rafalw_
Navigator
Opcje
Super dziękuję
0 Like
rafalw_
Navigator
Opcje
Cześć jednak to nie powiadomienia to jest coś z siecią GSM i nie wiem co
0 Like
PatrykF
Expert
Opcje

@rafalw_ Więc to musi być jakaś inna, konkretna aplikacja. Spróbuj skontaktować się ze wsparciem Samsung i poproś o pomoc zdalną. Ktoś powinien rzucić okiem na Twoje urządzenie - tak będzie najłatwiej ustalić co to dokładnie znaczy:

https://www.samsung.com/pl/support/tv-audio-video/jak-korzystac-z-zarzadzania-zdalnego-samsung/

rafalw_
Navigator
Opcje
Dodam tylko że to dzieje się gdy jestem za granicą a w Polsce tego nie ma
0 Like
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@rafalw_, W tym miejscu wyświetla się nazwa operatora sieci komórkowej. Podejrzewam, że jesteś w UK i chodzi o sieć Three.