Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 
Przejdź do rozwiązania ROZWIĄZANE

Dymki Messengera a dymki systemowe

(Temat utworzony: 05-02-2022 12:28 PM)
4556 Wyświetlenia
Anonymous User
Nie dotyczy
Opcje
Witam wszystkich serdecznie. Chciałbym was spytać, czy ktoś wie, czy ktoś umie. Długi czas nie korzystałem z dymków Messengera, ale ostatnio uwidzialo mi się, że do nich wrócę. Kiedyś po włączeniu opcji dymków czatu, włączyły mi się, ale takie systemowe dymki, które moim zdaniem byly o wiele lepsze. Gdy wczoraj wróciłem do opcji z dymkami, włączyły się, ale te z aplikacji Messenger. Czy jest opcja przełączyć je na "Samsungowe Bąbelki"? 

image
Tak jak widać na załączonym ssie, są aktualnie włączone dymki czatu z aplikacji Messenger, a chciałbym je zmienić.

0 Like

1 Rozwiązanie

Zaakceptowane rozwiązania
Rozwiązanie
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Anonymous User  Witam

Dokładnie takie są tych mniejszych, które były wcześniej już nie ma. messenger przywrócił stary wygląd dymków z aplikacji na prośbę użytkowników.

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

11 Odpowiedzi
Rozwiązanie
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Anonymous User  Witam

Dokładnie takie są tych mniejszych, które były wcześniej już nie ma. messenger przywrócił stary wygląd dymków z aplikacji na prośbę użytkowników.

cute_doggo
Navigator
Opcje
Hej, wejdź sobie w ustawienia i wpisz "pływające powiadomienia". Wtedy będziesz mógł sobie włączyć bąbelki
Anonymous User
Nie dotyczy
Opcje
Próbowałem to zanim napisałem tutaj. Dlatego byłem zdziwiony, że nie działa. Użytkownik niżej napisał, czemu jest tak a nie inaczej.
0 Like
cute_doggo
Navigator
Opcje
Oh, faktycznie. Szkoda 😔
Krzysztof_M
Journeyman
Opcje
Właśnie mam tak samo. Na telefonach innych marek są systemowe dymki, tylko nie na samsungach. Oryginalne dymki messa strasznie się glitchują, dlatego wolałem korzystać z tych nowych. Próbowałem instalować starsze wersje, ale każda próba z tym samym skutkiem.
0 Like
Krzysztof_M
Journeyman
Opcje
To jest zastanawiające czemu na innych telefonach są, a na samsungach nie.
0 Like
VictorVonDoom
First Poster
Opcje
U mnie ta opcja nie działa po włączeniu, już się poddałem i korzystam z telegrama jako aplikacji pełno ekranowej pomimo że na note 9 działa dalej bez zarzutów tylko na nowym telefonie nie
0 Like
patryk14cm
Explorer
Opcje
Witam. Kiedyś w Samsungu, chyba w tamtym roku, zamiast zwykłych dymków czatu Messenger miałem "Chat Bubbles". Teraz tego nie mam i wiem jak to włączyć, ale nie mam takiej opcji dostępnej. "Chat Bubble" mi działa tylko na wiadomościach od Google. Jeżeli by mi ktoś pomógł jak to włączyć w Samsungu A53 byłbym wdzięczny 😁
0 Like
Michał_S23Ultra
Helping Hand
Opcje
Messenger kiedyś miał pomysł żeby zamienić swoje dymki (te co są teraz) na natywne dostępne w androidzie, ale z powodu krytyki spowodowanej tą zmianą, odwrócili się od tego pomysłu i cofnęli zmianę.
Wrócić do tamtych może by się dało instalując wersje messengera która korzystała z tych zintegrowanych dymków,ale nigdy nie sprawdzałem i nie mam pojęcia, trzeba by próbować