Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dwa wpisy Facebook w Konta i kopie zapasowe

(Temat utworzony: 15-07-2021 07:33 PM)
1278 Wyświetlenia
Manafaj
Pathfinder
Opcje
Cześć, pisze ponieważ w Ustawieniach, w konta i kopie zapasowe gdy wszedłem w zarządzaj kontami to pokazywały się dwa konta z ikona Facebooka. Jedno było podpisane jako Facebook a drugie ciągiem cyfr. Gdy użyłem opcji usuń konto na tym z numerami to nie zauważyłem żadnej zmiany, gdy usunąłem to podpisane Facebook to musiałem ponownie kliknąć na profil w aplikacji fb aby się zalogować. 
Wiecie może czym były te numery? Czy to coś niepożądanego?
0 Like
11 Odpowiedzi
Kacper2
Samsung Members Star ★★
Opcje

Cześć @Manafaj 

Myślę, że to nic złego, u mnie też jest takie konto z cyframi. Wydaje mi się, że najlepiej będzie zadać to pytanie do pomocy Facebooka.

0 Like
Manafaj
Pathfinder
Opcje
Mam nadzieję, że nic się nie stanie po usunięciu tego. Coś gdzie przeczytałem, że to id konta.
0 Like
Kacper2
Samsung Members Star ★★
Opcje

Tak jak pisałem, najlepiej będzie o to zapytać Facebooka. A co, usunąłeś? 

0 Like
Bartosz35
Navigator
Opcje
Z ciekawości sprawdziłem u siebie i mamy tylko jedno konto fb,to z ciągiem cyfr...
0 Like
Manafaj
Pathfinder
Opcje
Hmm, dzięki za odpowiedzi. Napisałem do fb używając "zgłoś blad" (nie znam innego sposobu). Pytanie czy i gdzie odpowiedzą.
0 Like
Manafaj
Pathfinder
Opcje
Przepraszam, że tak późno. Tak, usunąłem i nie wiem czy to dobrze.
0 Like
Kacper2
Samsung Members Star ★★
Opcje
A czy z telefonem, A bardziej z Facebookiem coś się dzieje?
0 Like
Manafaj
Pathfinder
Opcje
Wszystko wydaje się być tak jak było wcześniej.
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@Manafaj, no to na razie proponuję się niczym nie przejmować. 🙃 Na logikę, usunięcie konta z listy grozi jedynie tym, że jak będziesz chciał skorzystać z jakichś facebookowych usług, do których to konto teoretycznie było potrzebne, to po prostu zostaniesz poproszony o ponowne zalogowanie i wtedy to drugie konto ponownie pojawi się na liście. A może się okazać, że to był zwykły bug i już jest po sprawie. W każdym razie, obserwuj i jak coś, to pisz na forum, będziemy całym towarzystwem szukać rozwiązania! :smiling-face:

Witaj na Forum Samsung!
Pamiętaj o zapoznaniu się z Zasadami Społeczności Samsung oraz Regulaminem.
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.