Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dodanie nowych emoji

(Temat utworzony: 04-09-2022 10:59 PM)
6120 Wyświetlenia
Doris20
Student
Opcje

Hejka, czy wiecie moze czy będą dostępne nowe Emoji tak jak w iPhone?

Chodzi o te emotki 🥹🫣🫥🫡🫶
0 Like
Przejdź do rozwiązania
77 Odpowiedzi
Aeje
Journeyman
Opcje
Cześć, czy wiadomo może kiedy na telefonie Samsung Galaxy A12 będą nowe emoji Samsunga, które są na innych telefonach Samsung? I czy wogóle one pojawią się na tym telefonie? 
0 Like
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam. Nowe Emoji pojawia się z nowym Androidem. Z tego że A12 ma już parę lat, to raczej nie ma co liczyć na to.
Aeje
Journeyman
Opcje
Dziękuję za odpowiedź, przykro mi z tego powodu, ale trudno, miałam nadzieję trochę, ale raczej już tego nie będzie, i takie pytanie jeszcze na jakich telefonach Samsung są te emoji?
0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@Aeje  Każde nowe telefony Galaxy mają. Więcej informacji znajdziesz w tym temacie Dodanie nowych emoji

https://eu.community.samsung.com/t5/aplikacje-i-us%C5%82ugi/dodanie-nowych-emoji/m-p/5977952

W0ja
Explorer
Opcje
Czy ktoś ma podobny problem, że przy najnowszej aktualizacji One UI oraz klawiatury Samsung, dalej ma stare emoji? Na czarnym tle screen z mojej klawiatury

image

image

image

0 Like
PatrykF
Expert
Opcje

@W0ja Jeżeli to błąd to możesz zgłosić go poprzez apkę Samsung Members > Wsparcie > Raporty o błędach.

Aeje
Journeyman
Opcje
Czy pojawia się nowe emotki które są na samsungach na samsung galaxy A12? Mam nadzieję że tak .
0 Like
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam. Nowe emotki pojawiają się wraz z nowym Androidem. A12 niestety nowego androida już nie dostanie, więc nie pojawią się.