Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 
Przejdź do rozwiązania ROZWIĄZANE

Czy Samsung Wallet jest dostępny w Polsce i działa?

(Temat utworzony: 29-09-2024 08:49 AM)
8705 Wyświetlenia

Też mam ten problem (1)

Bartek12345
Apprentice
Opcje

Witam. Mam pytanie w sprawie tego samsung wallet. To działa? W Polsce istnieje ? W media expert byłem sobie zobaczyć z bliska s24ultra bo na dniach po niego będę szedł i tam zobaczyłem że na dole ekranu była w szybkim dostępie karta podpięta do samsung wallet. Się tak fajnie wysuwała od spodu podobnie jak działa belka wychodzenia a aplikacji. I stąd to pytanie. Ma ktoś informacje na ten temat?

2 Rozwiązania

Zaakceptowane rozwiązania
Rozwiązanie
JasiuTV
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam, sam korzystam z Samsung Wallet na S22Ultra. Niestety płatności nie działają, jednak trzymam tam karty lojalnościowe. Fajnie się wysuwa na ekranie blokady (wyłączyłem ekran główny i wyłączony ekran). Karty dodałem skanując Je. W razie pytań pisz śmiało.1727593182490.jpg

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

51 Odpowiedzi
Rozwiązanie
JasiuTV
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam, sam korzystam z Samsung Wallet na S22Ultra. Niestety płatności nie działają, jednak trzymam tam karty lojalnościowe. Fajnie się wysuwa na ekranie blokady (wyłączyłem ekran główny i wyłączony ekran). Karty dodałem skanując Je. W razie pytań pisz śmiało.1727593182490.jpg
Bartek12345
Apprentice
Opcje
A jak to można włączyć?
0 Like
Bartek12345
Apprentice
Opcje
Okey. Dziekuje bardzo :smiling-face:
0 Like
Bartek12345
Apprentice
Opcje
Szkoda ze nie można płacić. A coś wiadomo Czy lub kiedy będzie to dostępne?
0 Like
JasiuTV
Samsung Members Star ★★
Opcje
Dużo zależy od Polskich Banków, oni muszą dodać obsługę swoich kart w Wallet tak jak w Google Pay lub innych usługach. Na razie nie mamy daty oficjalnego wprowadzenia usługi do Polski.
Adamito
Journeyman
Opcje
Witam, otóż dzisiaj uruchamiając aplikacje samsung pass otrzymałem taki komunikat:

image

Czy Samsung Wallet jest dostępne w Polsce czy to jakiś bug?

0 Like
JasiuTV
Samsung Members Star ★★
Opcje
Hej, Funkcje Samsung Pass są dostępne w Wallet. Wallet nie działa oficjalnie w Polsce, nie działają płatności. Jednak ja korzystam od dłuższego czasu i przeniosłem tam Swoje karty lojalnościowe i od razu aplikacja Pass znikała i pojawiła się zakładka w Wallet.
Masz Pytanie? Pisz śmiało!