Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Czcionki

(Temat utworzony: 20-02-2022 06:15 PM)
3058 Wyświetlenia
zycyro
Voyager
Opcje
Czy możecie mi polecić jakąś extra czcionkę? Może być platna. 
0 Like
just2red
Voyager
Opcje
Od jakiegos czasu mam problem ze znalezieniem kupionych czionek ze sklepu samsunga. Wczesniej byla zakladka kupione i tam byly czcionki a teraz tego nie ma. Ma ktos jakis pomysl gdzie szukac?
0 Like
Kacper2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@just2red Przejdź do: Galaxy Store -> Menu -> Moje aplikacje -> Motywy -> z rozwijanej listy wybierz Czcionki.

just2red
Voyager
Opcje
Dzieki wielkie. Juz mam.
miroON
Big Cheese
Opcje
czy ta zasada działa tez w przypadku czcionki ..tez na s10 mam czcionkę która używałem od początku a tu na 23u nie mogę jej znaleźć..nie ma w żadnych kategoriach ..pobierałem chyba z GS i mi pasowała
0 Like
miroON
Big Cheese
Opcje
...Screenshot_20230309_223618_Settings_2099_1678397778.jpg
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Możesz poszukać czcionki w Galaxy Store. Możesz to zrobić przechodząc kolejno do: Ustawienia > Wyświetlacz > Rozmiar i styl czcionki > Styl czcionki > Pobierz czcionki.

Procelek
Explorer
Opcje
Cześć posiadam Samsung galaxy s20 fe 5g i chciałbym się od was dowiedzieć czy macie może jakieś działające paczki apk czcionek bo pobierałem już parę ale żadne nie działały na tym telefonie:) jeśli by ktoś miał chętnie przyjmę dziekuje za fatygę i odpowiedzi:)
0 Like
W1234567890
Helping Hand
Opcje
Dzień Dobry,
Jest możliwość zastosowania czcionki systemu z poza Galaxy Store?
0 Like
W99
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam, zapewne jest taka możliwość, ale tylko po instalacji zwenętrznej aplikacji.
Selixo
Big Cheese
Opcje
Jest. Wystarczy mieć plik apk czcionki.
0 Like