Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 
Przejdź do rozwiązania ROZWIĄZANE

Czat rcs nie działa na aplikacji wiadomości Samsung

(Temat utworzony: 17-04-2025 08:37 AM)
200 Wyświetlenia
Specimensix
Apprentice
Opcje
Cześć 🙂 Jak w temacie, czat rcs nie działa na aplikacji wiadomości samsunga, działa tylko na tej od googla. Domyślnie jest włączony czat, robiłem kilka testów i do każdej osoby są wysyłane wiadomości w formie SMS. Problem był na one ui 6, jest również na 7. Czy jest na to jakieś rozwiązanie? 
0 Like
Przejdź do rozwiązania
14 Odpowiedzi
Gleiber
Apprentice
Opcje
Dzień dobry, u mnie na esim w play rcs nie działa na żadnej aplikacji. W ustawieniach jest info, że urządzenie nie obsługuje rcs a mam s23+. Zgłosiłem do play, oni mówią, że po ich stronie wszystko włączone. Jaka rada?
0 Like
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam. Nie jest u nich wszystko w porządku( chociaż zawsze tak mówią) Nie działa na większości serii S22 jak i S23. Nic Pan z tym nie zrobi jak tylko cierpliwie czekać aż samo się to uruchomi. Dodam że już miałem kilka prób włączenia się czatu na modelach S22, ale jeszcze beż skutecznie.
Radek_M
Student
Opcje
Dzień dobry, ma kartę orange, ale daje mi cały czas błąd rejestracji, jakieś remedium na to jest?
0 Like
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam. Używa Pan aplikacji od Google?
0 Like
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Radek_M  napisał(a):
Dzień dobry, ma kartę orange, ale daje mi cały czas błąd rejestracji, jakieś remedium na to jest?

Jak długo masz ten błąd ? Najczęściej pomaga odczekaniu kilku dni i usługa RCS sama zacznie działać.