Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Co to jest nearby devices

(Temat utworzony: 15-02-2023 08:28 AM)
5848 Wyświetlenia
Aniolek666
Explorer
Opcje

Witam.

Po ostatniej aktualizacji zaczęło mi wyskakiwać taka informacja "nearby devices" czy może, ktoś dać znać co to jest.

S22 ultra.
Dziekuje
0 Like

1 Rozwiązanie

Zaakceptowane rozwiązania
Rozwiązanie
Aras1313
Helping Hand
Opcje
Oznacza to urządzenia w pobliżu i możliwość udostępniania plików urządzenia w poblizu wpisz to to hasło w ustawieniach w lupce

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

9 Odpowiedzi
Rozwiązanie
Aras1313
Helping Hand
Opcje
Oznacza to urządzenia w pobliżu i możliwość udostępniania plików urządzenia w poblizu wpisz to to hasło w ustawieniach w lupce
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Aniolek666  Witam

Jest to funkcja do znajdywania i konfigurowania urządzeń w pobliżu

Aniolek666
Explorer
Opcje
Właśnie dlatego mnie to zdziwiło, że nigdzie w telefonie nie umiem tego znaleźć, żeby wyłączyć.

A jak w ustawieniach wpisze, to wyskakuje,informacja ze nie znaleziono wyników.

Dzięki bardzo.

Aniolek666
Explorer
Opcje
Dzięki bardzo. To się nie przejmuje.
0 Like
Aniolek666
Explorer
Opcje
Bo już się martwiłem że coś zepsułem.
0 Like
Matinek
Troubleshooter
Opcje
Też to miałem I mnie to zdziwiło zamknalem okno i tyle. Ale tej funkcji nje ma na liście aplikacji to po pierwsze, po drugie czyje to jest samsunga ? Googla ? . I czemu wcześniej nigdy tego nie było a teraz znikąd się pojawiło. Ciekawe czy będzie się to jeszcze odzywać bo nie potrzebuje tego i chętnie bym to wyłączył.
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Matinek, nearby devices czyli urządzenia w pobliżu to funkcja systemowa. Aby ją wyłączyć przejdź kolejno do: Ustawienia > Połączenia > Więcej ustawień połączenia > Skanowanie urządzeń w pobliżu.

Matinek
Troubleshooter
Opcje
A co ciekawe to wszedłem i mam wyłączone bo za pewne wyłączyłem już dawno jak konfigurowałem sobie na początku telefon pod siebie. Więc czemu mi się to pojawiło ?
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Matinek, raczej nie uda się ustalić przyczyny. Spróbuj włączyć i ponownie wyłączyć.