Schließen

Wonach suchst du?

abbrechen
Suchergebnisse werden angezeigt für 
Stattdessen suchen nach 
Meintest du: 

Originalthema:

Ciemny motyw Facebook'a

(Thema erstellt am: 30-11-2021 10:20 PM)
374 Anzeigen
maciek-standziak
Explorer
Optionen
Witajcie,
czy ktoryś z użytkowników Galaxy Tab S7+ 5G również nie może włączyć trybu ciemnego na Facebook'u? Przed wrześniem motyw ten działał poprawnie. Od tego czasu w ustawieniach rzeczywiście jest opcja ciemny motyw, jednak po kliknięciu w nią nic się nie pojawia.

Pozdrawiam
6 Antworten
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Optionen

@maciek-standziak  Witam

A jaki jest ustawiony motyw systemowy ciemny czy jasny?

maciek-standziak
Explorer
Optionen
W systemie jest ustawiony motyw ciemny i wszystko (Messenger, Instagram, systemowe aplikacje, ...) w takim motywie się wyświetla. Tylko Facebook został jasny
0 Likes
YOX
Samsung Members Star ★
Optionen

Proszę wyczyścić dane i pamięć aplikacji Facebook. Jeżeli po tym zabiegu, dalej motyw ciemny nie będzie działał, to proszę zgłosić problem do dewelopera aplikacji oraz firmy Samsung. Adres e-mail dewelopera możesz znaleźć w sklepie Play, a do firmy Samsung sprawę możesz zgłosić np.  przez chat Samsung.

PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Optionen

@maciek-standziak  I jak sytuacja,  udało się wyczyścić dane aplikacji?

0 Likes
maciek-standziak
Explorer
Optionen
Niestety nic to nie pomogło... Przy logowaniu do Facebooka i włączaniu aplikacji faktycznie jest ciemne tło tak jak w trybie ciemnym ale gdy aplikacja się już uruchomi wraca jasny motyw. Pozostaje mi tylko napisanie do dewelopera i Samsunga. Problem zgłaszałem już parę razy przez Facebooka i myślałem że któraś aktualizacja pomoże jednak myliłem się. Dodatkowo, czy tylko u mnie występuje problem "niedostosowania" Facebooka do szerokiego ekranu tabletu, czy jest to powszechny problem? W orientacji pionowej wszystko wyświetla się poprawnie, jednak w poziomie zdjęcia są przycięte. Przykład to reklama Samsunga:Screenshot_20211202-160353_Facebook.jpg
0 Likes
OleksiiA
Moderator
Moderator
Optionen

@maciek-standziak, obawiam się, że Samsung nie ma z tym nic wspólnego. Mam przy sobie również flagowca innej firmy i tam również są cyrki z trybem ciemnym. W wersji lite aplikacji tak samo. Ja osobiście odpuściłem.

Tak samo, obstawiam, jest z dopasowaniem apki do tabletów, trzeba katować wyłącznie Facebooka i jego devsów, a nie Samsung.

Witaj na Forum Samsung!
Pamiętaj o zapoznaniu się z Zasadami Społeczności Samsung oraz Regulaminem.
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.