Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Chmura

(Temat utworzony: 23-11-2021 02:33 AM)
322 Wyświetlenia
wckxr
Voyager
Opcje
Witam,
Szukam jakiejś dobrej chmury (najlepiej darmowej) do przechowywania zdjęć i filmów i ich automatycznej synchronizacji z telefonu do chmury
Wiem że tak potrafią zdjęcia google ale tam jest tylko 15GB które już mi się kończy.
9 Odpowiedzi
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@wckxr  Witam 

Ja bym polecił Google lub One drive szczególnie one drive który jest bardzo dobrze zsynchronizowany z systemową galerią. W obydwóch przypadkach jest darmowy plan a większe oczywiście trzeba płacić. 

theguildsman
Helping Hand
Opcje
Dobre i darmowe się nawzajem wyklucza.
dudluk313
Apprentice
Opcje
Polecam Degoo. 100 GB za darmo.
Danny888
Voyager
Opcje
@Karmelowy Polecam MEGA, korzystam od lat, duży darmowy pakiet, można sobie większy wykupić, działa niezawodnie. Przenoszenie pomiędzy kontami /użytkownikami danych odbywa się w kilka sekund. Solidny cloud.
wckxr
Voyager
Opcje
No nie do końca duży bo dają 20GB
0 Like
wckxr
Voyager
Opcje
Da się jakoś przenieść zdjęcia i filmy z Google Photos do Degoo?
0 Like
Danny888
Voyager
Opcje
Ja od początku korzystam z darmowego 50GB, miałem przez pewien czas wykupione drugie 50GB ale było mi nie potrzebne. Często są promocję, można złapać i cieszyć się bo warto 🙂
0 Like
Emil92
Voyager
Opcje
Poszukuję chmury, która działałaby na takiej samej zasadzie jak iCloud. W chmurze są oryginalne zdjęcia i filmy a na telefonie tylko ich miniaturki. Chodzi o to by albumy synchronizowały się od razu i w takim formie jak są w Galerii. Po wejściu w One Drive wszystko jest zupełnie pomieszane i nielogicznie posegregowane. 
0 Like
LUKE123
Helping Hand
Opcje
Z tego co pamiętam to Samsung zrezygnował ze swojej chmury do robienia kopii zdjęć z galerii na rzecz one drive

Zostaje chyba dysk google
Ale to chyba trzeba ręcznie przenosić
0 Like