Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Bug ikony kalendarza

(Temat utworzony: 06-01-2022 05:23 PM)
860 Wyświetlenia
DamKal
Navigator
Opcje
Witam, dzisiaj zauważyłem że ikona aplikacji kalendarz jest "inna" niż ta jaką pamiętam 🤔 chodzi o powiekszony i przesunięty środek ikony. Wyczyściłem dane aplikacji i cache, uruchomiłem ponownie telefon i nic nie pomogło. 2 dni temu aktualizowałem telefon z grudniowymi poprawkami.

image

Czy ktoś z Was ma podobny problem?
0 Like
15 Odpowiedzi
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@DamKal  Witam

Telefon to Note 10?

Sprawdziłem u siebie i jest rzeczywiście trochę inna, ciężko powiedzieć z czego to wynika, dzisiaj np. była aktualizacja kalendarza ale jakby była jakaś zmian to u wszystkich by się zmieniło.🤔

Poza tym rozumiem że nie ma żadnych problemów z kalendarzem?

Screenshot_20220106-172912_One UI Home.jpg

@W99  Jak jest u Ciebie?

W99
Samsung Members Star ★★
Opcje
Ja taki sam problem miałem z aplikacją wiadomości. Też nie pomogły czyszczenie danych czy uruchomienie ponowne telefonu.
Usterka ustąpiła po nadejściu aktualizacji telefonu.
Nie mam pomysłu z czego to wynika. Aktualizacja powinna to naprawić. Jak napisał @PrzemekM to nic poważnego,
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@W99  Myślę że nie ma czym się przejmować, jakiś drobny błąd, który z czasem zniknie.

W99
Samsung Members Star ★★
Opcje
👍Screenshot_20220106-173556_One UI Home_5759_1641486969.jpg
DamKal
Navigator
Opcje
Telefon to Note 10+, nic więcej się nie dzieje. Aktualizowałem kalendarz na S9+ i nie ma takiego "problemu" z ikoną. Wiem, że nie przeszkadza w funkcjonowaniu ale denerwuje estetyką😝
0 Like
Zbigolek
Samsung Members Star ★
Opcje
Właśnie zaktualizowałem kalendarz w S10, aby sprawdzić problem i moja ikona też teraz wygląda dziwnie😜 Wniosek: trzeba poczekać na kolejną aktualizację, która to naprawi😉Screenshot_20220106-182253_One UI Home_49068_1641489791.jpg

Anonymous User
Nie dotyczy
Opcje
U mnie jest na środku mam samsunga A32 5 g data jest w środku
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Zbigolek @Anonymous User  Jaka wersja aplikacji ? U mnie po aktualizacji ikonka się nie zmieniła :smiling-face:

Zbigolek
Samsung Members Star ★
Opcje
U mnie taka:Screenshot_20220106-200349_Calendar_49072_1641495840.jpg