Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Brak przypomnień w kalendarzu

(Temat utworzony: 30-03-2022 08:18 AM)
1441 Wyświetlenia
Kinkus
Student
Opcje

Jak to jest, że po kolejnej aktualizacji nadal nie działają powiadomienia z kalendarza? Niezależnie czy ustawione bezpośrednio w kalendarzu, czy przez Reminder? Po aktualizacji z lutego, kalendarz wygląda źle i do tego nie działa prawidłowo... Może jakąś instrukcje macie, gdzie przeczytam.gdzie ukryliście powiadomienia?

0 Like
15 Odpowiedzi
Doti1983
Helping Hand
Opcje
Na moim S10 nie mam problemu z kalendarzem, ani systemowym ani Googlowskim...

Na S22 też mi wszystko prawidłowo przeniosło...
0 Like
Kinkus
Student
Opcje
S10 lite, po aktualizacji z lutego nie działają mi powiadomienia. Albo co zrobić by działały?
0 Like
TomaszH_
Pioneer
Opcje
Na Androidzie 11 wszystko działa. To jest kolejny błąd w Androidzie 12. W kwietniu ma wyjść spora aktualizacja 12. Nie chcę pisać dosadnie ale samsung dał... ciała z 12. Ilość błędów jest porażająca.
Kinkus
Student
Opcje
Niby dziś była aktualizacja i jest bez zmian... szkoda, bo do tej pory wszystko było super, a kalendarz to dla mnie podstawa.. jak dla kogoś to narzędzie pracy, to niestety uniemożliwia to jej wykonywanie z łatwością... czekam na kolejną aktualizację, bo po tej np różne aplikacje same z siebie się wyłączają....
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Kinkus  Witam 

Chodzi o powiadomienia tylko z kalendarza?

0 Like
Kinkus
Student
Opcje
Na razie tylko tu zauważyłam, że ich nie otrzymuje. Ani z reminder, ani z kalendarza. Inne aplikacje działają beż zarzutu
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Kinkus  Witam

Próbował Pani wyczyścić pamieć podręczna aplikacji Kalendarz oraz wyłączyć i wlączyć na nowo synchronizację?

0 Like
Bartut
Pioneer
Opcje
Dlaczego kalendarz Samsung nie powiadamia o urodzinach kontaktów? Ma ktoś również ten problem?
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Czy w kalendarzu są widoczne urodziny?