Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Brak powiadomienia na 1 aplikacji w S21FE Na innych urządzeniach S21Ultra 5G i Samsung A5 (2017) powiadomienie działa

(Temat utworzony: 05-12-2022 03:31 PM)
309 Wyświetlenia
Bilm
Student
Opcje

Dotyczy S 21FE       Nie przychodzi powiadomienie tylko z 1 aplikacji " Smart Home" ( Router Fritzbox 7590AX)  Posiadam  zainstalowaną jeszcze tą samą aplikację na  smartfonach S21Ultra 5G i Samsung A5 (2017 ) Na tych smartfonach powiadomienia z dźwiękiem działają poprawnie. Aplikacja na wszystkich smartfonach  działa bez żadnego problemu i jest skonfigurowana dokładnie tak samo . Dźwięki i powiadomienia są ustawione poprawnie i udostępnione z poziomu zainstalowanej aplikacji.  Aplikacja nie jest uśpiona i ma załączone wszystkie potrzebne zezwolenia.  Alerty ustawione są poprawnie. Zezwolenia na dźwięki , wibracje i ikony są zaznaczane prawidłowo. To jest jedyny smartfon na który nie przychodzą powiadomienia  ale tylko z tej aplikacji " Smart Home" 

Na wszystkich innych smartfonach zainstalowanych  powiadomienia przychodzą poprawnie

Proszę o pomoc w rozwiązaniu problemu

Z poważaniem   Krzysztof

0 Like
12 Odpowiedzi
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Spróbuj na początek ponownie zainstalować aplikację.

0 Like
Bilm
Student
Opcje
Wielokrotnie to robiłem i aktualizowałem. Od samego początku jest problem z tą aplikacją - wyjątkowo na tym telefonie
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Być może resetowanie preferencji aplikacji okaże się pomocne. Aby to zrobić przejdź kolejno do: Ustawienia > Aplikacje > trzy kropki > Zeruj preferencje aplik.

Bilm
Student
Opcje
Niestety nie pomogło
0 Like
Bilm
Student
Opcje
Właśnie w tej chwili zauważyłem że przyszło powiadomienie z Inpost na dwa pozostałe smartfony a na ten o którym rozmawiamy także się nie pojawiło Czyli problem jest większy nie dotyczy tylko jednej aplikacji
0 Like
Bilm
Student
Opcje
Telefon także resetowałem wielokrotnie
0 Like
Bilm
Student
Opcje
Jak Przeglądałem telefon to te aplikacje czyli InPost i Smart Home były uśpione przez dłuższy czas teraz je wybudziłem i działają poprawnie ale nie otrzymuję powiadomień
0 Like
Bilm
Student
Opcje
Ok zobaczę poradnik i wykonam czynności
0 Like