Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Brak powiadomień z Messengera

(Temat utworzony: 25-04-2022 09:57 PM)
20925 Wyświetlenia
Lilavi
Pathfinder
Opcje
Kolejny problem z moim S22+ a mianowicie nie mam powiadomien z Messengera na zgaszonym ekranie ktory nie wybudza sie, gdy przychodzi wiadomosc, jest tylko dzwiek, a mi zalezy aby powiadomienie bylo ciche ale widoczne. Czy ktos tez tak ma? Ustawienia powiadomien poprawne, inne apki typu Telegram, sms, daja powiadomienia.
66 Odpowiedzi
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Zerowanie preferencji aplikacji również nie przyniosło oczekiwanego rezultatu?

0 Like
Lilavi
Pathfinder
Opcje

Rowniez.

0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Możliwe zatem, że to problem po stronie aplikacji Messenger. Warto zgłosić ten błąd do producenta aplikacji. Być może poprawka pojawi się wraz z kolejną aktualizacją aplikacji.

0 Like
szczepan86
Explorer
Opcje
Witam jak miałem tryb oszczędzania to nawet e-mailem ani przerwy nic z apteka nie przychodziło popróbuj tu ustawienia oszczenie bateri
0 Like
Lilavi
Pathfinder
Opcje

Zmiana trybu oszczedzania nie pomogla. Sprawdzalam u innych osob i powiadomienia im dzialaja wiec to nie jest wina aplikacji wg mnie.

0 Like
SzymonM
Expert
Opcje

@Lilavi możesz spróbować jeszcze wyczyścić pamięć podręczną na urządzeniu:

Uruchomienie Trybu Recovery na Android 11 lub nowszym: https://eu.community.samsung.com/t5/pozosta%C5%82e-smartfony/poradnik-android-11-one-ui-3-jak-wej%C5...

Czyszczenie pamięci cache:
https://eu.community.samsung.com/t5/pozosta%C5%82e-smartfony/poradnik-soft-hard-reset-tryb-bezpieczn...

0 Like
Lilavi
Pathfinder
Opcje

Jakos sie naprawilo 😀

Lilavi
Pathfinder
Opcje

Odgrzewam temat bo nie naprawiło się tak jak mi o to chodziło, a mianowicie czarny ekran nie wybudza się gdy ktoś pisze na Messengerze czy Whatsappie czy gdziekolwiek, jedynie jest dźwięk i gdy stuknę w ekran to widzę pasek powiadomień z fragmentem wiadomości - czy to w ogóle możliwe aby działało na Androidzie? Na iPhone działa na przykład.

0 Like
Agnieszka75
Apprentice
Opcje

Miałam taki sam problem. Okazało się, że powiadomienia blokował Clean Master, aplikacja antywirusowa! Usunęłam ją i teraz wszystko gra. Pozdrawiam!!!

PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Agnieszka75 Dziękujemy bardzo to bardzo cenna informacja🙂