Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Brak galerii sklonowanego Whatsapp

(Temat utworzony: 09-07-2021 08:05 PM)
1859 Wyświetlenia
Arczesko
Explorer
Opcje
Od jakiegoś czasu mam problem nie zapisują mi się w telefonie ani zdjęcia ani dokumenty z sklonowanego Whatsappa. Domyślnych folderów nie ma w galerii. Jedyne co przychodzi mi do głowy to że utworzyłem w galerii grupy z folderami tego właśnie Whatsappa i później cała ta grupa znikła wraz z folderami. Czy ktoś miał podobną sytuację? Da się to naprawić? Czy pozostają ustawienia fabryczne? 
0 Like
20 Odpowiedzi
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Arczesko  Witam

Proszę sprawdzić czy jest włączone w ustawieniach aplikacji zapisywanie plików multimedialnych w galerii.

Screenshot_20210709-200829_WhatsApp.jpg

Arczesko
Explorer
Opcje
Tak wszystko włączone próbowałem nawet zainstalować Whatsapp od nowa przez chwile widać galerie a później znowu znikają
0 Like
Arczesko
Explorer
Opcje
Taka informację mam przy próbie pobrania np. Pliku PDFScreenshot_20210709-201300_WhatsApp_46550.jpg
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Arczesko  Powinien być widoczny tylko jeden folder WhatsApp.  Czy jest widoczny więcej niż jeden?

PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Arczesko  Plik pdf pobierany jest z samej aplikacji?

Arczesko
Explorer
Opcje
Tak dostaję pobiera się widzę podgląd i nie moge otworzyć
0 Like
Arczesko
Explorer
Opcje
Osobno miałem 3 foldery video, picture i gif zarówno z normalniej aplikacji jak i z aplikacji sklonowanej. Teraz pozostały tylko ze zwykłej
0 Like
Arczesko
Explorer
Opcje
Tak miałem też w sklonowanejScreenshot_20210709-204552_Gallery_46551.jpg
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Arczesko  Czy przed otwarciem pliku pokazuje się komunikat jaką aplikacją pobrać?