Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Blokada aplikacji

(Temat utworzony: 18-05-2022 09:27 PM)
28378 Wyświetlenia
1234elo
First Poster
Opcje
Wie ktoś jak ustawić blokade, hasło w wejscie w aplikacje
102 Odpowiedzi
PatrykPred
Big Cheese
Opcje
Można użyć aplikacji zewnetrzych, na przykład Eset ma taką opcję.
0 Like
CHRISNET
Pathfinder
Opcje
Witam
Mam pytanie czy Samsung w One UI 6.1 posiada systemową opcje pozwalającą uruchomić wybraną aplikację poprzez wpisanie kodu PIN lub biometrię (odcisk palca, skaner twarzy)?
0 Like
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam. Nie posiada takiej opcji, jedynie tylko przez aplikację Mój Sejf.
Edys075
Samsung Members Star ★
Opcje
Z pomocą przychodzi aplikacja Mój sejf. Po dodaniu tam wybranej aplikacji i zalogowaniu swojego konta będzie chroniona przed nieautoryzowanym dostępem kodem pin lub odciskiem palca.

Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

CHRISNET
Pathfinder
Opcje
Masz rację ale np. aplikacji Portfel Google nie da się zainstalować w Moim Sejfie
0 Like
Edys075
Samsung Members Star ★
Opcje
Niestety nie.

0 Like
Maniollo
Troubleshooter
Opcje
Dlaczego samsung usuwa coś co jest naprawdę dobre i wykorzystywane przez większość użytkowników?. Już nie tylko Radom, ale i samsung to stan umysłu.
Edys075
Samsung Members Star ★
Opcje
Co masz na myśli ? 🤔

0 Like
Maniollo
Troubleshooter
Opcje
Usuwanie dopracowanych funkcji z których ludzie korzystają i chwalą. Na rzecz czegoś nowego stworzonego tylko po to, żeby,,pochwalić,, się czymś NIBY Nowym co działa marnie lub w ogóle nie da się z tego korzystać. Chociażby doszlifowywanie zdjęć przez tel zamiast montować nowe lepsze obiektywy. Zauważ, że to już stało się rutyna odpisywanie potrzebującym pomocy, żeby wł/wył telefon, zrobić reset do fabrycznych itd.
batiopek
Apprentice
Opcje
Siema czy wie ktoś jak ustawić hasło na np messengera (samsung s23) pls pomużcie 
0 Like