Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Blokada aplikacji

(Temat utworzony: 18-05-2022 09:27 PM)
28249 Wyświetlenia
1234elo
First Poster
Opcje
Wie ktoś jak ustawić blokade, hasło w wejscie w aplikacje
102 Odpowiedzi
cyberman
Troubleshooter
Opcje
Spróbuj dodać aplikacje wiadomości SMS do mój sejf. Tam możesz ustawić blokadę.
0 Like
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam. Nie ma możliwości ustawić blokady SMS. W aplikacji Mój Sejf możemy jedynie Pani dodać wiadomości od Google, ale aplikacja będzie nie aktywna.
Daglass
Pioneer
Opcje
Witam mam pytanko jak mogę zablokować dostęp do wybranych aplikacji zpinem wzorem lub odciskiem palcq ,w telefonie s22 ultra kiedyś było to w biometria i zakładka aplikacje które możemy zabezpieczyć a teraz tego nie widzę 
0 Like
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@Daglass, jedyna możliwość to skorzystanie z aplikacji Mój sejf, zapoznaj się z odpowiedziami w tym wątku.

Witaj na Forum Samsung!
Pamiętaj o zapoznaniu się z Zasadami Społeczności Samsung oraz Regulaminem.
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

Kizdub
First Poster
Opcje

Dzień dobry, mam pytanie czy jest możliwość zablokowania konkretnych aplikacji na kod PIN w ustawieniach czy nie ma takiej możliwości?

0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Tylko w przypadku kiedy dana aplikacja oferuje taką możliwość. W telefonach Galaxy możesz ustawić ogólną blokadę w postaci kodu PIN do odblokowania telefonu.

ENDERyt5358
First Poster
Opcje
Witam. Czy da się zablokować aplikacje na kod? Np zablokuje youtube na kod 1334. Proszę o pomoc.
0 Like
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam. Samej aplikacji sie nie da, jedynie można zablokować ją w aplikacji Mój Sejf.
Martin156
Journeyman
Opcje

Hej mam nowego S23 - loguję się biometria na ekranie głównym żeby odblokowac telefon a później do każdej kolejnej apkikacji (whatsapp, insta itd) -  jak ściągnąć tą blokadę z aplikacji żebym miał wolny dostęp? Blokada główna telefonu jest wystarczająca.

0 Like
PatrykF
Expert
Opcje

@Martin156 Możesz przesłać jakiś filmik/zrzut ekranu jak to się dzieje? Powodów może być kilka:

1. Zewnętrzna aplikacja blokująca inne apki
2. Samsung Pass - przechowuje dane o logowaniu
3. To urządzenie firmowe i wymaga tego polityka firmy
4. Wrzuciłeś aplikacje do "Mój Sejf" i musisz tam za każdym razem wchodzić