Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Białe tło w zdjeciach.

(Temat utworzony: 14-12-2022 09:15 PM)
2781 Wyświetlenia
Members_DrQtBDp
Apprentice
Opcje

Witam serdecznie,posiadam samsunga A72 i proszę o podpowiedź w jaki sposób mogę edytować zdjęcie by na fotografii była widoczna osoba której robimy zdjęcie a całe tło bedzie białe.

7 Odpowiedzi
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Members_DrQtBDp  Witam 

Chodzi o wycięcie całego tła że zdjęcia i zostawienie postaci?

0 Like
Members_DrQtBDp
Apprentice
Opcje

Tak dokładnie,kolega ma taką opcję w iphonie i kiedyś udało mi się coś takiego zrobić na moim telefonie ale nie jestem w stanie so

received_564532735502206.jpeg

bie przypomnieć jak to zrobiłem.I miżna to było zrobić z pozycji edytora zdjęć i nie trzeba było instalować żadnej dodatkowej aplikacji 

0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Members_DrQtBDp  a spróbuj skorzystać z  opcji wycinania w edytorze jak na poniższym zrzucie wybierając przerywane kółeczko

Screenshot_20221215_030628.jpg

0 Like
Members_DrQtBDp
Apprentice
Opcje

Niestety to nie to 😔

0 Like
patyczak
Black Belt 
Opcje
Nie sądzę, żeby to o czym piszesz, było możliwe w telefonie Samsung. Jedyny efekt, jaki osiągnąłem, wygląda tak:
Screenshot_20221215_154030_Gallery_1000002140_1671115262.jpg20221112_185736_1000000920_1671115194.jpg
0 Like
PatrykF
Expert
Opcje

@Members_DrQtBDp Tak jak mówi kolega - można wyciąć sobie jakiś element, ale tło nie będzie białe, a przeźroczyste. Masz opcję wycięcia ręcznego, bądź wspomaganego. Dzięki temu można zrobić z tego chociażby naklejkę w wiadomości. Jeżeli bardzo chcesz mieć białe tło, możesz wtedy wkleić sobie ten element właśnie na takie białe tło.

0 Like
monimoni84
Apprentice
Opcje
Robisz jedno zdjęcie całe białe (lub pobierasz białe zdjęcie) w galerii edytujesz dodając naklejkę (przycisk z buźką) tam możesz wybrać naklejkę z galerii, wybierasz zdjęcie które chcesz mieć na białym tle, wycinasz (przytnij do kształtu plus ewentualnie poprawki ręczne) i wklejasz na białe tło