Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Automatyczne wygaszanie ekranu przy niskim poziomie baterii

(Temat utworzony: 29-08-2022 12:29 PM)
529 Wyświetlenia
Michaln1996
First Poster
Opcje

Dlaczego wprowadzili coś takiego jak wygaszanie ekranu po kilku sekundach gdy bateria spada poniżej 5%, aż nic się nie da spokojnie przeczytać, bo co kilka sekund trzeba coś zrobić na ekranie, żeby się rozjaśnił i nawet nie da się tego wyłączyć? Ostatni raz coś kupiłem od was

0 Like
12 Odpowiedzi
W99
Samsung Members Star ★★
Opcje
Radzę się liczyć ze słowami i się uspokoić.
Widzę, że kultura to pojęcie nieznajome dla Pana
Przychodzi Pan tutaj i od razu robi zamieszanie bez logicznego wyjaśnienia problemu.

@OleksiiA chyba trzeba edytować post
Kacper2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@W99 Moderacja już się zajęła tą sprawą

theguildsman
Helping Hand
Opcje
To moja ulubiona funkcja
0 Like
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@W99, zedytowane.

@Michaln1996, zachowaj kulturę wypowiedzi, a jeśli masz sugestie co do wprowadzonych zmian, to możesz je wysłać w ten sposób: https://eu.community.samsung.com/t5/aplikacje-i-us%C5%82ugi/poradnik-jak-zg%C5%82osi%C4%87-sugesti%C...

Witaj na Forum Samsung!
Pamiętaj o zapoznaniu się z Zasadami Społeczności Samsung oraz Regulaminem.
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

Michaln1996
First Poster
Opcje

Nie będzie kultury wypowiedzi dopóki pracownicy Samsunga nie przestaną doprowadzać klientów do szewskiej pasji.

0 Like
Kacper2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@Michaln1996 Najlepiej będzie, gdy zrobisz o tym co wspomniał @OleksiiA, prześlij sugestię do firmy Samsung.

[Poradnik] Jak zgłosić sugestię do firmy Samsung
https://eu.community.samsung.com/t5/aplikacje-mobilne-i-usługi/porada-jak-zgłosić-sugestię-do-firmy-...

OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@Michaln1996, dalszy brak kultury wypowiedzi będzie się wiązał z blokadą na forum. To, że niektóre funkcjonalności Tobie nie odpowiadają, nie oznacza, że musisz robić bałagan na forum, gdzie ludzie szukają pomocy. Dostałeś wyżej odpowiedź, jak zgłosić sugestię do Samsunga, to będzie jedyna odpowiednia ścieżka. 

Witaj na Forum Samsung!
Pamiętaj o zapoznaniu się z Zasadami Społeczności Samsung oraz Regulaminem.
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

W99
Samsung Members Star ★★
Opcje

Szczerze, co do Pana problemu, to uważam, że pewne stany w telefonie wymagają jakichś ograniczeń. Zapewne ekran gaśnie bo stan baterii w telefonie jest już bardzo  bardzo niski  i   system próbuje jak najbardziej ograniczyć zużycie energii. Więc myślę, że zespół Samsunga dość racjonalnie podszedł do sprawy. 

Michaln1996
First Poster
Opcje

Przecież wyraźnie napisałem, że tak właśnie jest - dzieje się tak, gdy stan baterii jest niski. Ale czy to samsung ma decydować czy mam oszczędzać energię w swoim telefonie, czy ja!? I to w dodatku oszczędzać w taki sposób, który uniemożliwia normalne korzystanie z telefonu. Równie dobrze może paść od razu ta bateria, na to samo wyjdzie.

0 Like