Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

automatyczne wprowadzanie sms kodów

(Temat utworzony: 01-04-2023 11:09 PM)
4349 Wyświetlenia
eternal oblivion
Explorer
Opcje

witam czy da się w s22 ustawić żeby sms kody które przychodzą do logowania np. do banku, ikp czy innych aplikacji bądź stron same wstawiały się w okienka? 

10 Odpowiedzi
rochmir
Pioneer
Opcje
Klawiatura samsung ma domyślnie włączoną taką funkcję, jednak niestety nie działa ona dla wszystkich aplikacji
0 Like
eternal oblivion
Explorer
Opcje

a są gdzieś jakieś ustawienia dot. tej opcji?  na początku wstawiało mi sms kody na stronach internetowych a teraz nie wiem jak to przywrócić 

0 Like
rochmir
Pioneer
Opcje
Ustawień do niej nie ma. Wydaje mi się, że to czy kod będzie wstawiony zależy w dużej mierze od tego jak wygląda otrzymana wiadomość SMS.
0 Like
jeronimo1
Hotshot
Opcje
W aplikacjach bankowych automatyczne wstawianie kodów SMS nie będzie działać dla bezpieczeństwa.
0 Like
LoliM4A1
Navigator
Opcje
Chciałbym żeby żadna aplikacja nie miała możliwości samoczynie uzupełnić pola kodu po przyjściu sms. Wydałowo mi się, że już to zablokowałem, ale ostatnio niektóre aplikacje znowu same sobie odczytują wiadomości.
Używam podstawowej aplikacji sms od samsunga.
0 Like
W99
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam, wchodzimy -> ustawienia-> zarządzania ogólne -> język i wprowadzanie -> Hasła i automatyczne wypełnianie
Cool2000
Journeyman
Opcje
Hej, najpierw napisze czego używam 😉
Klawiatura SwiftKey, 
Domyślna apka samsunga do SMS, 
Samsung internet. 
Za nic w świecie nie chce mi zadziałać automatyczne uzupełnianie kodów SMS w przeglądarce. Jakieś pomysły? 
0 Like
patyczak
Black Belt 
Opcje
To zależy od aplikacji, w której chcesz to zastosować, nie wszystkie to obsługują. A APK Samsung ma to z automatu, nie ma osobnych ustawień.
Cool2000
Journeyman
Opcje
No np logując się do banku przez samsung internet uzupełnianie nie działa.
0 Like