Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Autokorekta źle działa

(Temat utworzony: 01-03-2020 10:15 PM)
6642 Wyświetlenia
Szogunichui
First Poster
Opcje

Po aktualizacji korekta przestała działać tak jak powinna czasami poprawi jakiś wyraz a czasem już stwierdzi, że będę miał za dobrze i kilku wyrazów już nie poprawi. Nie zmienia liter w wyrazach z np. a - ą, c - ć, itp.

0 Like
25 Odpowiedzi
Szewcu72
MegaStar
Opcje

@danielles jeżeli pomaga, spróbuj jeszcze raz, a bezpośrednio po wyczyszczeniu danych i pamięci klawiatury wykonaj wpie cache partition. Jeżeli nie zadział, trzeba zgłaszać problem przez SM.

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
0 Like
ASonM21
Navigator
Opcje
Jest jakaś możliwość by ustawić by klawiatura samsung poprawiała do formy żeńskiej zamiast męskiej? Czesto zdąża mi się że poprawia mi do formy męskiej mimo że potrzebuję żeńskiej (np. potrzbuje zrobiłam a przez literówkę daje zrobiłem).

0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@ASonM21   niestety nie ma takiej możliwości.

0 Like
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@ASonM21, ciekawy temat poruszyłaś, proponuję zgłosić sugestię w ten sposób: https://eu.community.samsung.com/t5/aplikacje-i-us%C5%82ugi/poradnik-jak-zg%C5%82osi%C4%87-sugesti%C...

Witaj na Forum Samsung!
Pamiętaj o zapoznaniu się z Zasadami Społeczności Samsung oraz Regulaminem.
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

wojtek1991
First Poster
Opcje
Często występuje błąd "Nie można sprawdzić tego tekstu, ponieważ może on zawierać niewłaściwe treści." Mimo że w tekście ich nie ma a nawet gdy są nie rozumiem dlaczego tego nie poprawia dramat.
0 Like
PatrykF
Expert
Opcje

@wojtek1991 W jakiej dokładnie aplikacji? Spróbuj przeczyścić jej ustawienia:

Ustawienia > Aplikacje > Aplikacja (wybrać z listy) > Pamięć > Wyczyść dane.

Możesz też przesłać raport o błędach. Jak to zrobić znajdziesz tutaj:

https://eu.community.samsung.com/t5/aplikacje-i-us%C5%82ugi/poradnik-jak-zg%C5%82osi%C4%87-sugesti%C...

0 Like