Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Asystent google

(Temat utworzony: 26-07-2021 10:47 AM)
801 Wyświetlenia

Też mam ten problem

lukasso
Explorer
Opcje
Dzień dobry.
Od jakiegoś czasu przestał działać asystent google na samusng s20, ktoś wie dlaczego i co zrobić żeby znowu działał ?

1 Rozwiązanie

Zaakceptowane rozwiązania
Rozwiązanie
Kacper2
Samsung Members Star ★★
Opcje

A spróbuj odinstalować tą aplikację "Asystent Google", następnie przejdź do aplikacji Google -> na dolnym pasku "Więcej" -> Ustawienia -> Asystent Google -> Voice Match -> przesuń suwak przy opcji "Ok Google".

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

8 Odpowiedzi
lukasso
Explorer
Opcje
No i super, wszystko zrobione, czas zmarnowany jak nie działało tak dalej nie działa Screenshot_20210726-122054_Assistant.jpg
0 Like
Kacper2
Samsung Members Star ★★
Opcje
lukasso
Explorer
Opcje
to jest link do asystenta google...przecież mówiłem że zrobiłem wszystkie punkty z tamtej listy łącznie z odnistalowaniem i zainstalowaniem ponownie
0 Like
Rozwiązanie
Kacper2
Samsung Members Star ★★
Opcje

A spróbuj odinstalować tą aplikację "Asystent Google", następnie przejdź do aplikacji Google -> na dolnym pasku "Więcej" -> Ustawienia -> Asystent Google -> Voice Match -> przesuń suwak przy opcji "Ok Google".

lukasso
Explorer
Opcje
Ok co zaskakujące to akurat pomogło, dzięki !
Matik231
Apprentice
Opcje
Cześć, mam pytanie, dlaczego na zegarku (po zrobieniu aktualizacji asystenta google), pojawia się możliwość zaprogramowania asystenta do przycisku, a w telefonie pomimo posiadania asystenta, jedynie opcje zaprogramowania przycisku to wyłączenie telefonu i włączenie Bixby? 
Jest jakaś możliwość, aby to zmienić - pomijając korzystanie z pośrednich aplikacji? 
Galaxy Watch5
Galaxy S23

image

image

0 Like
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@Matik231, za pomocą Good Lock, a dokładniej Routines+ będzie można ustawić Google Asystent na przytrzymanie przycisku power.

Witaj na Forum Samsung!
Pamiętaj o zapoznaniu się z Zasadami Społeczności Samsung oraz Regulaminem.
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.