Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Aplikacje Google czy Samsung

(Temat utworzony: 19-04-2022 11:57 AM)
8396 Wyświetlenia
PMichał
Journeyman
Opcje
Cześć, Chciałbym się dowiedzieć jak zdanie na ten temat ma reszta użytkowników telefonów Galaxy. Prosiłbym abyście w komentarzach po prostu wybrali jaką aplikacje używacie. 
Kalkulator Samsung czy Google
Kalendarz Samsung czy Google
Kontakty Samsung czy Google
Wiadomości Samsung czy Google
Dialer Samsung czy Google
Notatki Samsung czy Google Keep
Samsung Internet czy Chrome
Zegar Samsung czy Google
Samsung Health czy Google Fit
Galeria Samsung czy Zdjęcia Google
Samsung Email czy Gmail
Klawiatura Samsung czy Gboard

Jerry93
Helping Hand
Opcje
I co ważne NIE MA REKLAM !!!!!!@@
XlolekNaX
Explorer
Opcje
A korzystając z okazji zapytam. Która aplikacja jest lepsza? Która działa lepiej? Wiadomości Samsung czy Google?
U mnie osobiście chyba płynniej działają wiadomości od Samsunga, ale wszędzie, czy to A54, czy S22, S23, S24 itd. widzę standardowo wiadomości od Google jako domyślna aplikacje.
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Od dłuższego czasu Samsung ustawia aplikację Wiadomości od Google jako fabryczną. Najlepiej samemu sprawdzić obie aplikacje i na tej podstawie podjąć decyzję.

PSPatricko
Navigator
Opcje
Też przestawiłem się na Google już dawno temu, głównie z jednego prostego powodu - kontrola SPAM. Bardzo ładnie wyłapuje *****. No i wiadomości RCS, to też duża zaleta.
0 Like
XlolekNaX
Explorer
Opcje
Akurat czat RCS jest również dostępny w wiadomościach Samsung.
0 Like
PSPatricko
Navigator
Opcje
A może może, już dawno nie korzystałem.
0 Like
PatrykPred
Big Cheese
Opcje
Dla mnie aplikacja Samsunga na plus za ciemny motyw, jest czarna a nie jak Google szarą, za to Google ma możliwość reakcji w RCS fakt że nie wiadomo z jakiej aplikacji korzysta druga strona i lepiej unikać kciuków 😉
0 Like
GiusGiu
Explorer
Opcje
Która app używasz dla sms? Google, Samsung czy inna?
0 Like
Bobrek
Voyager
Opcje
W Samsungu zawsze używałem aplikacji od Samsunga jeśli mówimy o Wiadomościach. Przyzwyczaiłem się i jest w sumie wygodna. Niczego wiecej mi nie potrzeba :smiling-face:
DaN995
Pathfinder
Opcje
Od Samsunga. Ma wszystko co trzeba i nie zawodzi.