Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Aplikacja Samsung Health błąd nie można otworzyć aplikacji

(Temat utworzony: 26-05-2022 05:52 AM)
10692 Wyświetlenia
Kck1
Apprentice
Opcje

Witam po zainstalowaniu aplikacje health pokazuje mi błąd, wyczyściłem dane i pamięć dzwoniłem do samsunga kazali mi z resetować telefon tak zrobiłem i nadal jest ten sam problem czy macie jakiś pomysł. Pozdrawiam 

87 Odpowiedzi
denip21
Apprentice
Opcje
Po tygodniu otrzymałem informację od wsparcia o braku klucza SAK tak przynajmniej wynika z analizy dziennika błędów. Mam się zgłosić do najbliższego serwisu w celu sprawdzenia klucza i ponowne przetworzenie numeru IMEI. Ciekawe tylko czy rozwiąże to problem, bo jak głębiej zacząłem sprawdzać co działa a co nie wyszło mi że poza Heath i sejfem nie działają również samsung pass i możliwość aktualizacji androida (błąd rejestracji).
relativ
Helping Hand
Opcje

"Po rozpakowaniu z pudełka jedyne co zrobiłem to smart switchem przeniosłem dane ze starego telefonu.

Mam się zgłosić do najbliższego serwisu w celu sprawdzenia klucza i ponowne przetworzenie numeru IMEI."

Horror.

0 Like
denip21
Apprentice
Opcje
Ciekawe tylko czy to coś da. Próbowałem coś poczytać na temat tego klucza SAK ale nigdzie nie znajduje o nim informacji.
0 Like
relativ
Helping Hand
Opcje

Poszukaj Samsung Attestation Key . Znalazłem też firmę SAK w Ełku co dorabia klucze 😉  Wgrają Ci oryginalne oprogramowanie fabryczne i zainstalujesz sobie wszystko na czysto. Daj sobie spokój z SS.

0 Like
240hzghost
Explorer
Opcje

I have the same problem in my S23 Ultra and they did software update 2 times and didn't work. Now they did the IMEI Reprocessing and now phone is working perfect. 

0 Like
Pitu0001
Navigator
Opcje

O co chodzi z nieupoważnionymi zmianami? Screen z aplikacji Samsung Health.

Co na to poradzić?

image
0 Like
Paramedic88
Troubleshooter
Opcje
Np nabita flaga KNOX
0 Like
Pitu0001
Navigator
Opcje
A tak bardziej po polsku? Co to ta flaga Knox?
0 Like
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Pitu0001, Podaj nam więcej informacji. Jaki posiadasz modele telefonu ? Od kiedy taki problem występuje ? Czy w telefonie było zmieniane oprogramowanie lub były wykonywane podobne zabiegi ?

240hzghost
Explorer
Opcje

I had the same issue on my S23 Ultra and I sent my device to Samsung Service Center and they applied IMEI Reprocessing to fix this issue.

Very few people faced this issue and IMEI Reprocessing is the only solution currently available to fix this issue.