Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

aplikacja pogody

(Temat utworzony: 14-01-2021 09:55 PM)
594 Wyświetlenia
Karolm13
First Poster
Opcje
Ludziska mam pytanie odnośnie 

image

Zanzaczone temperatury to temperatura dzień /noc czy maksymalna/minimalna w ciągu doby
0 Like
14 Odpowiedzi
SAdamm
First Poster
Opcje
raczej jest to minimalna
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Jak klikniesz w dany dzień to zostaniesz przeniesiony na stronę internetową, z której wynika, że temperatura po lewej to maksymalna temperatura w ciągu dnia. Z kolei temperatura po prawej to minimalna temperatura w nocy.

PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Dokładnie temperatura w dzień i w nocy.

Blueberry009
Pioneer
Opcje
Cały czas na nowym telefonie mam problem z pogodą. Nigdy nie wyświetla mi się ona poprawna, czasem zgadza się tylko aktualna pogoda a to se mogę sam sprawdzić za oknem. Da się coś z tym zrobić?

image

FG_Test23
Black Belt 
Opcje
A czy włączona jest lokalizacja na smartfonie? Przy okazji czy smartfon jest zaaktualizowany do najnowszej wersji oprogramowania?
Blueberry009
Pioneer
Opcje
Tak lokalizacja jest włączona cały czas i mam tą aktualizację z 16 lipca
FG_Test23
Black Belt 
Opcje
A jeśli mogę spytać, to do czego porównujesz pogodę z tą w smartfonie? W sensie, że czy np. E Google czy na oko?

Winniczek
Voyager
Opcje
Niestety w aplikacji Pogoda nie zmienimy dostawcy danych, jest tylko weather.com
Możesz zgłosić w aplikacji nieprawidłowość w danej lokalizacji.
Możesz też spróbować innych aplikacji
Screenshot_20230805_114804_Weather.jpgScreenshot_20230805_114829_Samsung Internet.jpg
IsaSoroka
Pathfinder
Opcje
Takie ogólne strony od pogody chyba mało kogo satysfakcjonują. Najlepsze są strony w czasie rzeczywistym, jeśli komuś zależy jak jest dosłownie teraz. Windy polecam. Szczególnie na czas wakacji gdy może silnie wiać, grzmieć a planowana jest wycieczka, etc.