Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 
Przejdź do rozwiązania ROZWIĄZANE

Aplikacja nie została zainstalowana, bo jest niezgodna z twoim telefonem

(Temat utworzony: 31-08-2024 06:38 PM)
871 Wyświetlenia
WebSpiderJV
Journeyman
Opcje

Witam, gdy chce zainstalować sobie Gre Np. Need For Speed Most Wanted na Androida na Samsung galaxy a55 wyskakuje mi komunikat "Aplikacja nie została zainstalowana. Bo jest niezgodna z twoim urządzeniem" wiem że Samsung zablokował instalacje tych plików dla Smartfonów które na Starcie mają Androida 14, nie wiem czemu to zrobili, mam problem również z innymi Aplikacjami które pobieram jako APK z internetu, strasznie to irytuje, jak to obejść i dlaczego tak sie dzieje ? pytam bo nie chce mieć telefonu na którym nie moge grać w to co lubie a niestety Android ma coraz wyższe wersje systemu i nie wiem co robić, bede wdzięczny za każdą pomoc

0 Like

1 Rozwiązanie

Zaakceptowane rozwiązania
Rozwiązanie
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@WebSpiderJV, Ta gra nie była aktualizowana od 2018 r. i w związku z tym nie jest kompatybilna z najnowszymi urządzeniami. To nie wina telefonu tylko dewelopera, który nie zaktualizował gry pod nowe urządzenia. W przypadku gier od EA jest to częste zjawisko.

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

6 Odpowiedzi
MarcinCho
Voyager
Opcje
Kupić nowy telefon
0 Like
MakQugoN
Navigator
Opcje
Nie samsung to zablokował tylko ogólnie Android 14 ma taką blokadę żeby nie instalować starszych niezgodnych aplikacji
0 Like
mcbseb
Troubleshooter
Opcje
Galaxy A55 to najnowszy sprzęt z linii "A".
0 Like
Rozwiązanie
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@WebSpiderJV, Ta gra nie była aktualizowana od 2018 r. i w związku z tym nie jest kompatybilna z najnowszymi urządzeniami. To nie wina telefonu tylko dewelopera, który nie zaktualizował gry pod nowe urządzenia. W przypadku gier od EA jest to częste zjawisko.

ADM686
First Poster
Opcje
A to niewiem ja mam samsunga galaxy m35 i wszystko na nim działa i się instalują stare apk z netu
0 Like
WebSpiderJV
Journeyman
Opcje
Android 14 nie ma tej blokady, próbowałem instalować NFS MW na Motoroli serii 50 edge pro (na innych też) i mimo że motorola ma najpierw Androida 14 to gra jest widoczna w sklepie play normalnie i da sie zainstalować, więc jak widać samsung coś miesza po prostu
0 Like