Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 
Przejdź do rozwiązania ROZWIĄZANE

Aplikacja do tapet pogody na wygaszacz

(Temat utworzony: 19-01-2024 12:39 PM)
1518 Wyświetlenia
Ozon
Pioneer
Opcje

Witam wszystkich w Nowym Roku mam Samsung Galaxy A34 5g 

Mam pytanie do kogoś kto się zna szukam aplikacji do tapet pogody wyświetlanej na wygaszacz może ktoś się zna i zechciałby pomóc 🍺🍺🍺🍺🍺🍺🍺🤔
0 Like
Przejdź do rozwiązania
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Ziolo, Spróbuj ustawić inne zdjęcie jako tapetę. Najlepiej sprawdzają się takie, na których widać niebo. Pamiętaj też, że zwykłe ustawienie zdjęcia jako tapety ekranu nie wystarczy. Musisz to zrobić w sposób przedstawiony na poniższych zrzutach ekranu.

Screenshot_20240207_090828_Wallpaper and style.jpgScreenshot_20240207_090832_Wallpaper and style.jpg

Ziolo
Pathfinder
Opcje
Mam w taki sposób dodana tapetę n nie ma animacji 1707294142545.jpg
0 Like
Ziolo
Pathfinder
Opcje
Jest jeszcze jedna sprawa podświetlenie krawędziowe na ekranie blokady jest bardzo ciemne kiedy wybieram jak ma to wyglądać to świeci jasno też nie wiem dlaczego
0 Like
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Ziolo, Należy pamiętać, że jest to funkcja laboratoryjna i może nie działać do końca poprawnie. Proponuję odczekać jeszcze jakiś czas na pojawienie się wyników. Jeśli nic się nie pojawi, to trzeba próbować z innymi zdjęciami.

0 Like
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Ziolo  napisał(a):
Jest jeszcze jedna sprawa podświetlenie krawędziowe na ekranie blokady jest bardzo ciemne kiedy wybieram jak ma to wyglądać to świeci jasno też nie wiem dlaczego

Zainstaluj aplikację Edge lighting+ i włącz w niej opcję Show bright on when off screen. Dzięki niej powiadomienia krawędziowe zawsze będą wyświetlały się z większą jasnością.

Screenshot_20240207_114406_Edge lighting+.jpg

Ziolo
Pathfinder
Opcje
Dziękuję tylko jest taka sprawa że na s23 ultra jest jasne a ustawienia są te same więc zastanawiam się czy to może jakaś wada urzadzenia
0 Like
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Ziolo, W S24 między innymi usunięto możliwość manualnej regulacji jasności ekranu AoD. Też nie bez powodu wspomniana przeze mnie opcja pojawiła się w Edge lighting+. Według mnie na ten moment to jedyne rozwiązanie.

Ziolo
Pathfinder
Opcje
Dziękuję
0 Like
DaN995
Pathfinder
Opcje
Jak włączyć tytułowa funkcje w S24? Znalazłem informację o tym w jednej z recenzji. Podrzucam screen.

image

0 Like
Mighn
Big Cheese
Opcje
Najpierw w zaawansowane funkcje - Labs uruchamiasz opcje a potem wybierasz tapetę w tapeta i styl (patrz screeny)1708064253823.jpg1708064253851.jpg