Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Android 12

(Temat utworzony: 23-11-2021 07:43 AM)
414 Wyświetlenia
MoralesKantares
Apprentice
Opcje
Witam
Proszę mi powiedzieć lub wrzucić jakiś link do filmiku, jak można ustawić te wszystkie piękne motywy, cały ten "inny" wygląd który był tak pokazywany w recenzjach i reklamach androida 12.
Bo według wszystkich zapowiedzi android 12 z nowym językiem programowania Material You to miała być rewolucja a na moim Samsungu s21 to nawet nie jest ewolucja.
Pytam bo być może nie wiem jak to ogarnąć.
A co wy o tym myślicie, może to wina nakładki Samsunga ?
Pozdrawiam

1 Rozwiązanie

Zaakceptowane rozwiązania
Rozwiązanie
Michał_S23Ultra
Helping Hand
Opcje
Jeśli chodzi Ci o Material You znany z Pixeli to jest on dostępny tylko na Pixelach. Nawet otwarto źródłowy kod androida (AOSP) nie ma zaimplentowanej tej stylistyki. Nawet na "czystym" trzeba bawić się w modyfikacje. "Inny" wygląd Androida 12 na OneUi 4.0 kończy się na zmianie koloru elementów pasujących do tapety i aplikacji które obsługują Material You

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

7 Odpowiedzi
Rozwiązanie
Michał_S23Ultra
Helping Hand
Opcje
Jeśli chodzi Ci o Material You znany z Pixeli to jest on dostępny tylko na Pixelach. Nawet otwarto źródłowy kod androida (AOSP) nie ma zaimplentowanej tej stylistyki. Nawet na "czystym" trzeba bawić się w modyfikacje. "Inny" wygląd Androida 12 na OneUi 4.0 kończy się na zmianie koloru elementów pasujących do tapety i aplikacji które obsługują Material You
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Michał_S23Ultra  @MoralesKantares  Dokładnie, taki wygląd będzie dostępny na czystym androidzie czyli np. na Pixelach. W Urządzeniach Samsung jest nakładka One UI.

MoralesKantares
Apprentice
Opcje
Dzięki
Woyager1227
Pioneer
Opcje
Ja też nie zauważyłem istotnych wizualnych zmian na 12
CamilloVip
Journeyman
Opcje
A kiedy będzie 12 na kolejnych modelach? Np. S20+?
jeronimo1
Hotshot
Opcje
W tej chwili trwają beta testy dla s20
0 Like
SONIC71
First Poster
Opcje
A więc CO??
0 Like