Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Alarm pominięty GALAXY A53 5G

(Temat utworzony: 06-07-2022 08:39 AM)
3731 Wyświetlenia
Sławo
First Poster
Opcje

Witam Wszystkich,

Od wczoraj jestem posiadaczem nowego Galaxy A53 5g. Wszystko ładnie skonfigurowałem, zaktualizowałem wszystko co było możliwe. A rano psikus. Nastawiłem budzik na 5:40 i telefon nie zadzwonił. Wyskoczył tylko komunikat "alarm pominięty". Wczoraj wieczorem testowałem alarm i działał. Teraz też działa. Ale boję się, że jutro znowu zaśpię. Miał ktoś może taki problem?

Sławek

0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Tomek71  cześć 

Zegar powinien normalnie zadziałać.  Jeżeli jest coś nie tak Wyczyść dane aplikacji zegar

Tomek71
Student
Opcje
Dziękuję PrzemekM. Czyszczenie pamięci aplikacji Zegar pomogło. Być może aplikacja zapamiętała, że wcześniej był włączany tryb nocny (mimo, ze późniejzostałwyłączony).
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Tomek71  Świetnie, dziękuję za informacje, pozdrawiam :smiling-face:

Mielcarek
Explorer
Opcje
Wie ktoś może dlaczego budzik pomija alarmy?Jednego dnia dzwoni a na następny dzień już nie.Alarm ustawiony na cały tydzień. Samsung Galaxy S21 ultra.
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Mielcarek  Witam 

Proszę wyczyścić dane aplikacji zegar, zobaczymy czy to pomoże 

Mielcarek
Explorer
Opcje
Spróbuję. Dziękuję za radę
0 Like
analyzer65
Hotshot
Opcje
Ewentualnie może w trybach/procedurach masz coś ustawione.
Sprawdź tam jeszcze.
0 Like
Members_Kq8n0eS
First Poster
Opcje

A czy ktoś się spotkał z brakiem aplikacji zegar w samsung a 54. Od nowości nie mam tej aplikacji 

0 Like
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Members_Kq8n0eS, Spróbuj ją zainstalować/zaktualizować z Galaxy Store. Link do aplikacji podaję poniżej

Clock
https://galaxystore.samsung.com/prepost/000006528795?appId=com.sec.android.app.clock

Nightfire
Apprentice
Opcje
Witam, od jakiegoś czasu mam problem z aplikację zegar od Samsunga. Mianowicie samoczynnie pomija budziki, wyłącza lub przesuwa na następny dzień zwłaszcza jeśli używam telefonu X godzin przed alarmem wydaje mi się z dzieje się to ok 6-7 godzin przed alarmem. Gdy używam telefonu ok północy a mam budzik na 6:40 to jest tylko napis że będzie uruchomiony następnego dnia. Muszę zaznaczyć ręcznie by budzik uaktywnił się dzisiaj. Czy jest jakaś opcja by to zmienić i mieć pełną kontrolę nad aplikacja ?
0 Like