Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

śledzenie telefonu i podsłuch jak sprawdzić?

(Temat utworzony: 16-11-2024 08:28 PM)
312 Wyświetlenia
medzikpub
First Poster
Opcje
Jak sprawdzić czy jestem śledzony i podsłuchiwany na moim tel?
0 Like
5 Odpowiedzi
JasiuTV
Samsung Members Star ★★
Opcje
Jeśli jakaś aplikacja korzysta z naszego mikrofonu, wtedy ukazuje się zielona lampka w rogu ekranu. Jeśli nie instalowaliśmy podejrzanych aplikacji, to nie powinnyśmy się o nic martwić. Dla 100% pewności można zresetować telefon do ustawień fabrycznych BEZ przywracania kopii zapasowej.
medzikpub
First Poster
Opcje
niestety niewiem co jest ale poufne moje rozmowy lub słowa wracały tak jak lokalizacja wszystko wyłączone ale dalej gdzies coś jest w chmurze zapisane żeby śledził tel I podsłuch lub dyktafon się włączał kiedyś teraz właśnie niemam jak sprawdzić.
A tel nie mogę zresetować bo za dużo danych
0 Like
JasiuTV
Samsung Members Star ★★
Opcje
W jakim sensie ,,wracają"?
0 Like
TenTaki
Helping Hand
Opcje
Jeśli to telefon służbowy otrzymany od firmy to sprawdź zakładkę - Aplikacje administratora urządzenia.
0 Like
Ug
Pioneer
Opcje
Witaj w cyfrowym świecie, gdzie aplikacje (czy tego chcesz czy nie) mają i będą mieć dostęp do twojego mikrofonu/lokalizacji/ historii wyszukiwania. Możesz sobie poprzeglądać ustawienia aplikacji i to powyłączać gdzie się da ale nawet wtedy nie unikniesz spersonalizowanych reklam opracowanych na podstawie tego co mówisz wokół telefonu, jakie miejsca odwiedzasz itd. Nie ma nic 'za darmo' za wszystko płacimy w taki czy inny sposób i tutaj też nie ma wyjątku.
0 Like