Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Brak powiadomień z Gmail

(Temat utworzony: 16-02-2025 08:39 PM)
194 Wyświetlenia
pawel9413
Navigator
Opcje
Witam. Po przesiadce na S25 nie wyskakują mi powiadomienia z aplikacji Gmail. Na poprzednim S23 nigdy nie było z tym problemu. W ustawieniach powiadomienia są włączone. W czym moze byc problem?
suffeks
Journeyman
Opcje
u mnie też nie działa i nie działa połowa powiadomienia dla połowę aplikacji. ja robiłem wszystko nawet reset telefonu ciągle nie działa. za tel 5000zl to mnie ***** obchodzi nie będę skakać przez hupsy, jak w tym tygodniu nie wyjdzie update który to naprawi to oddaje telefon
0 Like
PatrykF
Expert
Opcje

@suffeks Po resecie przywracałeś kopię zapasową? Jeżeli tak, to przywróciłeś sobie najpewniej wraz z nią błąd.

PatrykF
Expert
Opcje

@orzech7 Wyzeruj dane aplikacji tak jak to mówi Mirudo powyżej, plus nadaj nieograniczony dostep do baterii:

Ustawienia > Aplikacje > Aplikacja do maili (wybierz z listy) > Bateria > Nieograniczone.

Rozwiązanie
MartaBe
Student
Opcje
Też miałam ten problem, pokombinowałam i już mi wszystko przychodzi. Niżej zdjęcia po kolei jak to zrobić (wszystko po wejściu w "Gmail") . Ja nie miałam zaznaczonego "Powiadamiaj o każdej wiadomości" , a po zaznaczeniu zaczęły mi przychodzic powiadomienia. Mam nadzieję że się przyda moja wskazówka;)1738965374967.jpg1738965374975.jpg1738965374983.jpg1738965374993.jpg
pawel9413
Navigator
Opcje
Ten sposób działa. Temat rozwiązany
0 Like
Marciano88
Apprentice
Opcje
Dziękuje! 😁
0 Like
Zolo
Journeyman
Opcje
Witajcie, przesiadłem się ostatnio z iphone na s25 ultra. Lubię sobie co dwie zmiany telefonu przesiadać się z ios na androida i na odwrót, żeby sprawdzić co tam ciekawego się zmienia. 

Wszystko sobie poustawiałem itp ale jednak rzecz niezmiernie mnie irytuje. 

Nie dostaje powiadomień z aplikacji Gmail. Wszystko skonfigurowałem, ustawiłem zezwolenie na każdy typ powiadomień i wszystko co da się włączyć odnośnie powiadomień, próbowałem włączyć telefon od nowa i dalej nic. Nic nie pokazuje, wchodzę w aplikacje Gmail i 6 nowych e-maili, jeszcze rozumiem żeby to był jakiś spam czy reklamy ale nie, obojętnie co przyjdzie. 

Jakieś rozwiązania? Inna lepsza aplikacja do poczty ? Coś żeby fajnie współpracowało z ekosystemem samsung? 

mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Nigdy nie miałem problemów z aplikacją Gmail a korzystam z telefonów Galaxy od długiego czasu. Spróbuj na początek wyczyścić dane aplikacji. Wskazówki znajdziesz w poniższym wątku.

[Poradnik] Jak rozwiązać problemy z aplikacjami?
https://eu.community.samsung.com/t5/aplikacje-mobilne-i-us%C5%82ugi/rozwi%C4%85zywanie-najcz%C4%99st...

0 Like
JasiuTV
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam, Polecam Samsung E-Mail. Do pobrania w Google Play
Anonymous User
Nie dotyczy
Opcje
Wejdź w Gmail, ustawienia, następnie ustawienia ogólne i następnie zarządzaj powiadomieniami, sprawdź czy tam jest poprawnie ustawione, możesz też zamiast "ustawienia ogólne" kliknąć niżej w swój adres tam masz wszystkie ustawienia powiadomień.
No i nie zapomnij o zezwoleniu na powiadomienia.
0 Like