Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Whatapp

(Subiect creat la: 03-12-2023 03:42 PM)
311 Vizualizări
TanakaSenshin
Troubleshooter
Opțiuni
Salutare! Nu sunt sigur că postez unde trebuie, de aceea rog un moderator să mute postarea dacă este necesar pe aria adecvată.
Am o întrebare, tot am citit că Whatapp permite folosirea a doua conturi simultan, întrebarea este, trebuie folosit dual messenger? Trebuie instalată o copie a aplicației? Am urmărit indicațiile de pe pagina oficială, aceea săgeată de lângă poza contului nu apare. Sunt cu aplicația la zi. Mulțumesc frumos pentru ajutor!
1 Soluţie
Soluţie
TanakaSenshin
Troubleshooter
Opțiuni
Am instalat varianta din screenshot, este drept că este Beta, dar mi-a rezolvat problema. Mulțumesc frumos tuturor pentru ajutor!!!1701610613446.jpg

Vizualizare soluţie în postul original

11 Răspunsuri
GeorgePreda
Legend
Opțiuni
In principiu trebuie activat dual messenger pe dispozitiv.
Mai multe informații poți vedea în acest link.
https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&opi=89978449&url=https://m.youtube.com/watch%3Fv%3D...
P.S: Nu ai precizat dacă pentru același număr de telefon ori pentru al doilea număr pe același dispozitiv s-au nu.
TanakaSenshin
Troubleshooter
Opțiuni
Pentru același nr.telefon. Dacă folosesc dual messenger, atunci apare și o copie whatsapp, ori pe pagina oficială nu specifică activarea opțiunii dual messenger. Cu dual messenger funcționează, dar eu nu vreau să folosesc aceea opțiune.
0 Aprecieri
GeorgeH
Mastermind
Opțiuni
Așa este și la mine. Acea săgeata nu îmi apare la contul principal ci doar la cel dual. Probabil trebuie dezinstalat contul secundar, ca să apară bifa la cel principal. Dar nu am incercat.
TanakaSenshin
Troubleshooter
Opțiuni
Am dezinstalat contul secundar, nu apare săgeata. Probabil că versiunea mea este mai veche 2.23.24.82. Este varianta oficială din Play.
0 Aprecieri
EmiliaDuna
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Salut,
Mie îmi apare săgeata. Tocmai am testat sa vad dacă merge. La mine funcționează fără să folosesc dual messenger. Acum poți folosi doua conturi simultan pe același dispozitiv fără să activezi dual messenger. Poate la următorul update vei avea și tu aceasta caracteristică.
TanakaSenshin
Troubleshooter
Opțiuni
Poți să îmi spui ce versiune whatapp ai? Mulțumesc!
EmiliaDuna
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Aceasta este versiunea pe care o am eu.
Eu folosesc doua conturi de WhatsApp și funcționează perfect pe același dispozitiv.1701609282014.jpg
Diamant42
Big Cheese
Opțiuni
Și eu la fel pe WhatsApp folosesc două conturi cu două numere de telefon diferite pe același WhatsApp fără a activa acel dual messenger pentru că am văzut reclama undeva pe net și am vrut să încerc aveam două SIM uri în telefon și avusesem două aplicații diferite de WhatsApp și am dezinstalat cea de a doua copia WhatsApp ului care era acel doar Messenger și am făcut două conturi pe un singur WhatsApp care atunci când dai în acele trei puncte sus îți indică schimbă contul și schimbi contul când la 1:00 când la celălalt unde vrei tu dar pe un singur WhatsApp dacă vrei să încerci chestia asta încearcă mie îmi merge și nu de curând de vreo lună de zile
Diamant42
Big Cheese
Opțiuni
Îți las aici un screenshot1701609003227.jpg
Soluţie
TanakaSenshin
Troubleshooter
Opțiuni
Am instalat varianta din screenshot, este drept că este Beta, dar mi-a rezolvat problema. Mulțumesc frumos tuturor pentru ajutor!!!1701610613446.jpg
Diamant42
Big Cheese
Opțiuni
Dacă la tine varianta asta este variantă beta la mine este o variantă normală o am de vreo câteva luni în salată și nu mi a spus că i varianta beta e o variantă normală care s a instalat la actualizarea WhatsApp iar dacă ai rezolvat problema asta marchează și tu ca soluție rezolvată să fie bine pentru toți iar dacă nu știi te duci sus acolo în alea trei puncte la răspunsul meu și marchez ca soluție acceptată