Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Voi folosiți antivirus pe smartphone? Ce părere aveți, este sau nu necesar?

(Subiect creat la: 06-04-2023 08:14 AM)
1077 Vizualizări
LeoLeontin
Voyager
Opțiuni
Eu folosesc de foarte mult timp BitDefender Mobile Security cu reînnoire licență în fiecare an și pot spune că sunt foarte mulțumit de ce oferă. Am mai încercat de-a lungul timpului Nod32, Kaspersky, AVG, dar am optat în final pentru BitDefender, pare a fi mai safe, opțiuni de blocare aplicații ce consideri importante pentru tine, consum redus de resurse/baterie, mai ușor și intuitiv de utilizat.
Menționez că nu am avut absolut nici o problemă de securitate cu nici un model de antivirus utilizat din cele mai sus menționate.

image

24 Răspunsuri
GeorgeH
GrandMaster
Opțiuni
Bitdefender folosesc și eu
LeoLeontin
Voyager
Opțiuni
Mă bucur!😊
Deea2003
Black Belt 
Opțiuni
Eu nu folosesc vreun antivirus momentan. Plus folosesc cel de la Samsung standard
NaikkoN
MegaStar
Opțiuni
Cred ca cel standard de la Samsung (knox) e suficient.
Plus de asta cel mai bun antivirus este 'atentia sporita' la ce instalezi si pe unde navighezi. O protectie la aplicatiile bancare cu date biometrice si cam atat.
LeoLeontin
Voyager
Opțiuni
Este un punct de vedere și îl respect!😊
Diamant42
Big Cheese
Opțiuni
Corect eu nu folosesc decât MCAFE ce este preinstalat al telefonului și cel mai bun lucru care este tu ești singurul antivirus al telefonului pentru că dacă tu intri pe alte site uri și descarci aplicații din surse necunoscute permiți aplicațiilor tale să descarce din alte surse automat cât primești viruși în telefon și ai probleme dar dacă tu ești vigilent și nu descarci ce nu este de folos nu ai pățit nimic și eu am aplicații bancare de câteva zile le deschid cu amprenta dar le aveam doar parolate și nu am avut probleme cu riscul de a mă repeta cel mai bun antivirus ești tu însuți
LeoLeontin
Voyager
Opțiuni
Adevăr grăiești!😊
Cosmin79
MegaStar
Opțiuni
Nici eu nu folosesc antivirus..
Alex1704
SuperStar
Opțiuni
Nu cred ca este necesar. Eu folosesc telefoane Samsung din 2018 și nu am avut niciodată probleme cu virușii. Poți sa folosești telefonul liniștit și fără antivirus.
LeoLeontin
Voyager
Opțiuni
Nu sunt așa optimist!😊
CosminV
Troubleshooter
Opțiuni
Salut,
Da folosesc și eu antivirus fie pe telefon, tabletă sau laptop și tot Bitdefender folosesc având licență de total security pentru 5 dispozitive, înainte am avut licență pentru 3 dispozitive care urma să expire pe 12 aprilie, așa că am făcut reînnoirea licenței pe data de 3 trecând la 5 dispozitive și am plătit 160 lei direct pe site-ul Bitdefender.Screenshot_20230406_094105_Samsung Members_1000004278_1680763265.jpg
LeoLeontin
Voyager
Opțiuni
Mă bucur!😊
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Salut,

Nu am folosit vreodata antivirus pentru telefon și nu am avut niciodată probleme.
Daca știi că utilizezi telefonul într-un mod necorespunzător, intri pe anumite site-uri cu risc de infectare sau instalezi apk-uri din surse neverificate, e foarte ok să folosești antivirus.
LeoLeontin
Voyager
Opțiuni
Nu neapărat pentru ce ai argumentat, nu folosesc site-uri cu risc și nici apk-uri, am ales să folosesc pentru că utilizez intens aplicații bancare de la diferite bănci și plata online la furnizori de toate categoriile. Asta pentru a mări puțin protecția, cu toate că nici așa, nu mă simt complet protejat.
A evoluat știința și de surprize nu ducem lipsă.😊
Vlad1981
Legend
Opțiuni
Ești protejat Knox de la Samsung, de ce as folosi antivirus? Nu am avut probleme niciodată!
LeoLeontin
Voyager
Opțiuni
Am specificat mai sus, o protecție mai ridicată.
Garantează cineva 100% că nu este benefic a avea un antivirus?
Mă îndoiesc!😊
0 Aprecieri
Vlad1981
Legend
Opțiuni
Pai nu, dar și eu fac plati online la facturi și când cumpăr de pe net și nu am avut probleme fără niciun antivirus!
0 Aprecieri
EmiliaDuna
Samsung Members Star ★
Opțiuni

Salutare, 

Nu am folosit niciodată antivirus. Sunt foarte atenta ce accesez și ce aplicații instalez. 

LeoLeontin
Voyager
Opțiuni
Mă bucur, navigare și task-uri fără risc! 😊
Ioio30
Voyager
Opțiuni
Eu folosesc 3 antiviruși la nevoie (Malwarebytes, Bitdefender si Kaspersky) + Virustotal în browser pentru fișiere mai mici de 650mb, pentru că mai instalez diverse apk-uri din alte surse și atunci am nevoie să scanez pentru orice eventualitate. Deci practic le folosesc doar ocazional când descarc apkuri noi