la 17-02-2023 12:37 PM
Nu mai este loc de "as vrea" sau "nice to have" Samsung wallet/pay trebuie sa fie activ si pe piata din romania.
Incerc de mai bine de 2 saptamani sa imi setez BMW Digital key pentru noua masina, insa ce sa vezi, functioneaza pe android doar cu samsung wallet.
Nu este nici vina BMW si nici vina mea ca samsung nu poate sa "dea drumul" la aplicatie. Inteleg ca este o chestiune legala legata de contracte cu banci si asa mai departe, insa avand in vedere ca applicatia are si alte utilizari (masive de altfel) este absolut necesara activarea acesteia chiar si in modul "no bank cards supported" .
Sper ca cineva de la samsung sa vada acest post si sa constientizeze ce impact are aplicatia aceasta!
la 17-02-2023 12:47 PM
Salutare @FarcasR !
S-ar putea să nu mai ai mult de așteptat. Spre sfârșitul anului 2022 aplicația Samsung Wallet a devenit dispnibilă în mai multe țări, incluzând Finlanda, Norvegia, Qatar, Eleveția și UAE. Ulterior au mai fost adăugate India, Malaezia, Singapore, Taiwan, Australia, Brazilia și Hong Kong.
După cum vezi, există un plan de extindere.
Jeanie Han, EVP and Head of Digital Life Team at Mobile eXperience Business, Samsung Electronics, revealed that "Over the past several months, we’ve worked hard to rapidly expand the availability of Samsung Wallet, bringing the platform to more potential users. We look forward to sharing exciting new developments in the year ahead." |
Să sperăm că România va face parte din viitorul val de extindere.
17-02-2023 02:12 PM - editat 17-02-2023 02:19 PM
la 20-02-2023 12:13 PM
@RapierXDA inteleg, insa teoria cu practica sunt 2 lucruri separate. Cei de la bmw mi-au confirmat ca pe samsung galaxy S22 Ultra se utilizeaza automat Samsung Pass. (sau nici ei nu stiu bine)
Problema este ca pe un stift de iPhone 13 imi merge cheia digitala si pe S22Ultra nu, este mai mult decat frustrant. (si da, am incercat toate variantele inclusiv cu link de la ei, sau sa dau share de pe iPhone pe Android, etc).
Telefon de o gramada de bani, masina cu functii active si platite, nu le pot folosi pentru ca Samsung nu are destul orizont asupra aplicatiilor si utilizarea lor de catre useri.
Jalnic.
Astept sa vad cat mai curand vre-o schimbare, insa va trebui sa tot pierd timp sa citest forumuri sau sa imi amintesc din cand in cad sa incerc efectiv pe telefon in speranta unei minuni.