Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Tastatura Samsung merge încet spre 2GB

(Subiect creat la: 21-06-2023 07:41 PM)
381 Vizualizări
Ioio30
Voyager
Opțiuni
Salut, am și eu o nelămurire în privința asta. Utilizez tastatura clasică de la samsung de când am telefonul pentru că m-am obișnuit cu ea, dar oare din ce cauză tot crește volumul de MB la date? Am ajuns să resetez telefonul la fiecare 3 luni văzând că ocupă spațiu pe săptămână ce trece, deși acum ultima oară de la resetare am dezactivat și corectorul (crezând că poate din cauza aia) dar aparent nu.. tot aceeași chestie. 
image

15 Răspunsuri
EmiliaDuna
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Salut,
Încearcă Clear Data la tastatura. Eu am inceput sa folosesc tastatura Gboard și funcționează perfect.
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Dacă nu găsește cauza, tot trebuie din când în când sa șteargă și așa pierde toate cuvintele învățate. Mie GBoard nu îmi place, mai degrabă dacă ar fi să aleg altceva atunci swift keyboard. 🙄
0 Aprecieri
EmiliaDuna
Samsung Members Star ★
Opțiuni
A mai raportat cineva problema aceasta. Am inceput sa folosesc Gboard acum ceva timp și îmi place cum funcționează.
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Netul e plin și nu știe nimeni de ce. Dar e ciudat cum la unii ajunge și la 5GB, iar la alții nu crește. Sigur e ceva combinație de setări/ servicii folosite.
0 Aprecieri
EmiliaDuna
Samsung Members Star ★
Opțiuni

Am folosit până acum tastatura Samsung și nu am observat o creștere semnificativă. 

AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Păi la majoritatea nu crește, altfel ar fi investigat samsung problema așa cum a fost și cu consumul bateriei când a apărut android 13
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Eu doar tastatura samsung am folosit-o întotdeauna pe telefon, mai puțin o perioadă în care am avut un Sony și acolo foloseam swift keyboard, dar pe o tableta Lenovo am GBoard și nu mă încântă deloc. Noroc că acolo nu o prea folosesc.
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
E foarte mult. La mine e așa și telefonul e din februarie Screenshot_20230621_195951_Settings.jpg
0 Aprecieri
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Încerca sa debifezi toate emojiurile dacă nu le folosești.Screenshot_20230621_200317_Samsung Keyboard.jpg
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Altceva chiar nu văd că ar putea ocupa atât decât emojiurile și eventual abțibilduri dacă ai. Dacă folosești mult copy/paste șterge și clipboardul, dar acela nu cred că poate să ajungă la un giga
Ioio30
Voyager
Opțiuni
Am dezactivat tot, acum o să văd dacă mai crește.
0 Aprecieri
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Acestea sunt setările mele. Acum am văzut opțiunea cu salvare capturi ecran. Aia ar putea duce la creșterea spațiului consumat. Vezi ce ai tu diferit și dacă au putea afecta spațiul ocupat. Screenshot_20230621_202645_Samsung Keyboard.jpg
Ioio30
Voyager
Opțiuni
Opțiunea aia cu salvare capturi ecran o am dezactivată, textul predictiv la fel, doar opțiunea bară de instrumente tastatură e activată.1687380403546_1687380403523_0.jpg
0 Aprecieri
Diamant42
Big Cheese
Opțiuni
Eu folosesc G board și sunt mulțumit de ea are totul activat și emoji uri și cifrele rândurile cu cifre tot și sunt mulțumit de ea nu ocupă spațiu mult nu consumă nimic.
Deea2003
Black Belt 
Opțiuni
eu pe Samsung Galaxy a52 4G aveam 3gb:) acum vad ca pe noul telefon am 300mb:)
0 Aprecieri