Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Sunet alarmă

(Subiect creat la: 28-12-2021 02:12 AM)
356 Vizualizări
Alexandru_Marian72
Pathfinder
Opțiuni
Nu există nicio modalitate prin care să selectez o anumită parte a unei melodii și să o pun la alarmă ? Știu că acolo ori iei melodia de la început, ori acea parte evidențiată de ei, nu de tine 
0 Aprecieri
7 Răspunsuri
P3tr1
Black Belt 
Opțiuni
Poti cu un program de taiat melodii tai din melodie doar partea care o vrei la alarmă
0 Aprecieri
Liviu18
Troubleshooter
Opțiuni
Eu folosesc o aplicație de tăiat melodii se numește cutter mp3. Tai ce secțiune vrei sa o pui pentru ton de apel.
0 Aprecieri
EmilianN
Community Manager
Opțiuni

E de ajuns să dai o căutare pe Google și să alegi o soluție online gratuită pentru editarea melodiei tale. Uite aici: https://www.google.com/search?q=mp3+editor+online+free&oq=mp3+edit+online+&aqs=chrome.1.69i57j0i10l9...

NU UITA!

Împreună putem construi o comunitate Samsung pozitivă și respectuoasă. Împărtășește-ți cunoștințele cu ceilalți, ajută și hai să sărbătorim împreună pasiunea pentru Samsung!
0 Aprecieri
Alexandru_Marian72
Pathfinder
Opțiuni
Știu că există aplicații de tăiat muzica, dar ziceam așa
0 Aprecieri
EmilianN
Community Manager
Opțiuni

Așa cum? :smiling-face:

NU UITA!

Împreună putem construi o comunitate Samsung pozitivă și respectuoasă. Împărtășește-ți cunoștințele cu ceilalți, ajută și hai să sărbătorim împreună pasiunea pentru Samsung!
0 Aprecieri
PACRi
Maestro
Opțiuni
Așa cum a zis.. știu ca există si pâine feliată și cuțite.. dar daca s-ar putea cumpăra direct pâine cu dispozitiv de taiat felii... 😅😅😅
2b old & wise u have 2b young & stupid 1st.
0 Aprecieri
EmilianN
Community Manager
Opțiuni

Nu este imposibil, dar cu siguranță ar fi neprofitabil :).

NU UITA!

0 Aprecieri