Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Spotify sau Youtube?

(Subiect creat la: 26-05-2023 01:20 PM)
567 Vizualizări
G-NUSMAS
Pioneer
Opțiuni
Salutare! 

Ce folositi mai mult? Spotify sau Youtube? Folosesc de foarte mult timp Spotify, este una din aplicațiile mele preferate. daca ar fi sa fac un top al aplicatiilor de muzică, Spotify ar fi pe primul loc. 

image

Va aștept în comentarii! 😁
15 Răspunsuri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Salut,

Comparatia este intre Spotify si Youtube Music? Folosesc serviciile premium pentru amandoua aplicatii si le folosesc diferit. Spotify in masina iar YouTube pe laptop / PC / TV-uri si uneori telefon.

Youtube music nu am folosit deloc.

G-NUSMAS
Pioneer
Opțiuni
Salut,
Comparația este intre Spotify si Youtube normal. Am folosit si Youtube music, dar am renuntat la el.
Cosmin79
MegaStar
Opțiuni
Folosesc youtube premium
EmiliaDuna
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Salutare,
Folosesc serviciile premium pentru Spotify și youtube music, mai am și youtube normal, dar îl utilizez rar.
Bluelytning
Maestro
Opțiuni
Salut, pana acum foloseam spotify și yt mai mult pt melodii ce nu sunt în spotify. De când am învățat de unde sa iau muzica în format flac am renunțat la ambele. Flac se aude mult mai bine la sistemul mașinii.
law
Helping Hand
Opțiuni
Spotify
Diamant42
Big Cheese
Opțiuni
Folosesc tubemate și YouTube normal pentru că pe tubemate pot descărca muzica din YouTube normal n am folosit niciodată Spotify și cred că nici nu voi folosi și nici YouTube muzică nu voi folosi niciodată doar dacă voi fi constrâns de YouTube
GeorgeH
GrandMaster
Opțiuni
Spotify
Deea2003
Black Belt 
Opțiuni
folosesc ambele😊
PACRi
Maestro
Opțiuni
Ambele premium. Nu am facut un top pe care o folosesc mai mult. Cand deschid folderul media dau click pe ce-mi "cad ochii" prima data. Daca totusi as fi fortat sa-ti spun ce folosesc mai mult. Hmm cred ca Spotify. Pe care il prefer? Nu stiu. Nu am stat sa-mi bat capul
2b old & wise u have 2b young & stupid 1st.
ElenaP
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Salut. Spotify Premium folosesc pentru muzica și TuneInRadio când nu știu ce să ascult. YouTube doar pentru a cauta diverse, extrem de rar pentru muzică
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Nici una nici alta... Apple Music 😄 Am folosit Spotify dar am trecut la Apple Music. Am si YouTube Premium dar nu il folosesc pt ascultat muzica

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
Silviuzz
Hotshot
Opțiuni
YouTube Music și Apple Music.
romeo124
Pathfinder
Opțiuni
YouTube pentru desene și spotify pentru muzică clasică
Dabriel
Pathfinder
Opțiuni
Niciuna din ele...nu am nevoie de muzica 😊 (Tot eu cu 1400 de muzici 🥲)