Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Spațiu de stocare plin

(Subiect creat la: 22-09-2023 10:10 AM)
945 Vizualizări
Cosmin79
MegaStar
Opțiuni
Se merita sa cumperi spațiu de stocare în plus 100 GB la google foto pe 10 lei pe luna?sau ce îmi recomandați ?
17 Răspunsuri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Salut,

Daca merita sau nu, doar tu stii 🙂

Eu am 100GB in Google Photos pentru ca sunt obisnuit cu aplicatia si am poze de ani buni acolo.
Mai am si 1 TB de date in Microsoft OneDrive pentru ca e integrat cu Galeria Samsung si pentru ca am backup la toate pozele de pe PC acolo.

Din punctul meu de vedere, ambele merita. Tu, mergi pe ce iti place mai mult.

Cosmin79
MegaStar
Opțiuni
Deocamdată am spatiu suficient pe S23 Ultra 512 GB😅😅😅..dar ma tot enervează cu mesaje din partea lui Google Foto ca am spațiu plin😅😅
Deea2003
Black Belt 
Opțiuni
A asta e alta problema, șterge aplicația și fa pe pc/laptop dacă ai sau nu știu 😅
Deea2003
Black Belt 
Opțiuni
Eu îl am de anu trecut, îmi este lejer 10 lei luna 100gb, din 100gb am consumat 10gb
0 Aprecieri
Cosmin79
MegaStar
Opțiuni
Asa împart banii lunar..ab. telefon..netflix..youtube premiun😅😅😅
Deea2003
Black Belt 
Opțiuni
Ma gândeam și eu sa iau premium yt dar doar pe laptop stau și am adblock , pana vine la noi regula aia ca nu mai am voie cu adblock nu cumpăr pe telefon rar stau
0 Aprecieri
Ioana89
Voyager
Opțiuni
Eu am acest plan de la google și îmi este foarte util 😀
Deea2003
Black Belt 
Opțiuni
La fel😄
GeorgeH
GrandMaster
Opțiuni
Dacă ești student, cu 15 lei poți obține 1 TB de la Microsoft
Cosmin79
MegaStar
Opțiuni
As vrea eu sa mai fiu student😅😅
GeorgeH
GrandMaster
Opțiuni
Și eu :smiling-face:
0 Aprecieri
nexyx5
Pioneer
Opțiuni
O intrebare referitor la abonamentul lunar de pe google photos. D u p ă ce nu il mai platesti ti se sterg pozele?
0 Aprecieri
Deea2003
Black Belt 
Opțiuni
Nu, dar o sa tot anunțe ca nu mai ai spațiu și o sa fie enervant .Te șters nu cred ca au voie🙂
nexyx5
Pioneer
Opțiuni
Mulțumesc de raspuns. Stiam ca pe Icloud ti se sterg ***** cateva luni daca nu mai platesti abonamentul, si nu stiam exact cum este si pe google photos.
Deea2003
Black Belt 
Opțiuni
Difera fiecare abonament și producător 😁 știu la ce te referi am avut și eu iPhone și am pățit 😅❤️
0 Aprecieri
daadada
First Poster
Opțiuni
Cum pot sa am mai mult spațiu de stocare
0 Aprecieri
Cosmin79
MegaStar
Opțiuni
Schimbi telefonul cu mai mare memorie de stocare..ori ii pui un card micro SD..daca se poate..sau un abonament la Google photos
0 Aprecieri