Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Setare alarma ceas

(Subiect creat la: 11-11-2024 08:23 PM)
196 Vizualizări
Ionut87_
Apprentice
Opțiuni
Cum ar fi dacă alarma nu ar mai dura 5 minute, sa zicem ca o putem personaliza sa dureze între 30 de secunde și 5 minute.
9 Răspunsuri
Ionut87_
Apprentice
Opțiuni
Am tot tot cautat în setările ei și nu am găsit.(android12)
0 Aprecieri
Mădălina_
GrandMaster
Opțiuni
Intră la ceas, setezi alarma > amânare > personalizat. Asta, dacă te referi la așa ceva. 1731350637254.jpg
0 Aprecieri
Ionut87_
Apprentice
Opțiuni
ok, dar varianta fără amânare nu exista, deci nu se poate o singura data și 30 de secunde
Mădălina_
GrandMaster
Opțiuni
Așa este.
Poți încerca să cauți în Magazin Play aplicații pentru personalizarea alarmei.
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Cred ca se refera la durata cat suna efectiv alarma nu la amanare/snooze. Acolo poti seta intervalul de repetare si minimul este 1 min. Durata alarmei cand suna, nu se poate regla

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
Mădălina_
GrandMaster
Opțiuni
Am înțeles.
Oricum, pe mine nu mă deranjează cât sună alarma; cu cât sună mai mult, cu atât mai bine.😁
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Da stiu, am zis doar asa, nici pe mine nu ma deranjeaza

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
Alex1704
SuperStar
Opțiuni
Salut, ar fi ceva, dar din păcate nu se poate.
Alarma este setata sa sune câteva minute bune, iar apoi se va opri și va suna din nou peste cate minute/ secunde ai setat.
Shiva555
First Poster
Opțiuni
Este o prostie a celor care au proiectat telefonul deoarece uneori ești în imposibilitatea de a opri alarma și aceasta suna la nesfârșit fără sa o poți limita, ca timp 😮
0 Aprecieri