Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Servicii google play

(Subiect creat la: 18-12-2023 10:32 PM)
282 Vizualizări
_silentk
Explorer
Opțiuni
Bună seara! De când am făcut actualizarea la android 14, serviciile google play consuma foarte mult bateria, ajungând sa consume chiar și 30% într-o singură zi. Știți cumva ce pot face sa rezolv această problemă?
6 Răspunsuri
Ovax
Apprentice
Opțiuni
Bună seara, am pățit oarecum la fel, dupa update la 14 si o resetare la setarile din fabrica, doar ca o alta aplicatie a sistemului consuma foarte mult bateria si am rezolvat mergând la service autorizat Samsung si i-au facut o resoftare. De atunci bateria tine foarte bine.
_silentk
Explorer
Opțiuni
Îmi este puțin frica sa dau o resetare, dacă fac backup am mai pățit sa nu mi se reinstaureze toate datele și nu am niciun ssd la indemana sa le transfer pe el.
0 Aprecieri
EmiliaDuna
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Salut,
Ai incercat sa dai un clear cache? Mergi la settings > apps și selectezi sa afișeze aplicațiile de sistem. Apoi cauți servicii google play > storage > clear cache. Vezi cum e. Mai poți da și uninstall updates.
_silentk
Explorer
Opțiuni
Am încercat, la fel de mult consuma.
0 Aprecieri
EmiliaDuna
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Am înțeles.. singura variantă rămasă este sa dai resetare generală. Știu că nu e plăcut să faci asta, dar poate se va rezolva după resetare.
Alex1704
SuperStar
Opțiuni
Salutare,
Încearcă varianta lui @EmiliaDuna, iar în caz de nu își revine, o resetare din fabrica este bine venita !