Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Samsung Pay

(Subiect creat la: 26-06-2021 01:17 PM)
13358 Vizualizări
Mishu25
Pioneer
Opțiuni
Aveti idee cand apare Samsung Pay in Romania? Sau macar aplicatia Gpay? Ar fi frumos sa putem plati si noi direct cu ceasul
1 Soluţie
Soluţie
agkIID
Helping Hand
Opțiuni
Poți folosi Google Pay in Romania fara nici un sideload, chiar și fără aplicația Google Pay.
1. În aplicația revolut daca te duci la carduri o să îți apară la ele add to google pay.
2. Din setările telefonului intri la NFC (trebuie să fie activat) și îți apare la secțiunea de plăți contactless google pay.

După la POS doar activezi NFC și plătești.

Daca nu îți apare în revolut google pay intri in setările google la payments și adaugi cardul revolut acolo.
Până și în aplicația YouBRD apare la card sa îl adaug in google pay.

Funcționează așa de prin noiembrie 2020

Vizualizare soluţie în postul original

1 Soluţie

14 Răspunsuri
Starliner
Journeyman
Opțiuni
Samsung pay este mort oricum. Gpay desi nu-l poti instala de pe Google Play, poti face sideload la aplicatie si functioneaza perfect.
0 Aprecieri
Mishu25
Pioneer
Opțiuni
Ma gandeam sa fac sideload dar am inteles ca nu este intocmai safe si voiam totusi ceva acreditat. Cei de la Goole au spun acum cateva luni ca lucreaza la aplicatie si vor sa o lanseze cat mai curand in Romania, dar nu stim cand :)))
Banuiam ca Samsung Pay ar fi mai compatibil si mai optimizat pe un dispozitiv de al lor
0 Aprecieri
Starliner
Journeyman
Opțiuni
E clar ca nu poti sa ai incredere 100%, dar eu am de 1 an versiunea de pe apkpure si n-am avut probleme.
0 Aprecieri
Mishu25
Pioneer
Opțiuni
Am inteles, multumesc!
0 Aprecieri
cdi12
Big Cheese
Opțiuni
Poți plati cu ceasul, doar nu cu un ceas Samsung.
0 Aprecieri
Mishu25
Pioneer
Opțiuni
Stiu, dar ma interesa ceasul Samsung😁
0 Aprecieri
Vlad1981
Legend
Opțiuni
Ai probabil NFC pe telefon și poți plăti asa doar trebuie sa mergi la banca de care aparti sa spui ca vrei sa faci plăti cu telefonul. Eu folosesc, George de la BCR și e excelent. Nu am încredere în Samsung pay sau google pay!
0 Aprecieri
Mishu25
Pioneer
Opțiuni
Stiu de aplicatiile bancilor, dar eu folosesc mai des alt card (ex. Revolut, Curve) care nu au o aplicatie de genul
Soluţie
agkIID
Helping Hand
Opțiuni
Poți folosi Google Pay in Romania fara nici un sideload, chiar și fără aplicația Google Pay.
1. În aplicația revolut daca te duci la carduri o să îți apară la ele add to google pay.
2. Din setările telefonului intri la NFC (trebuie să fie activat) și îți apare la secțiunea de plăți contactless google pay.

După la POS doar activezi NFC și plătești.

Daca nu îți apare în revolut google pay intri in setările google la payments și adaugi cardul revolut acolo.
Până și în aplicația YouBRD apare la card sa îl adaug in google pay.

Funcționează așa de prin noiembrie 2020
Mishu25
Pioneer
Opțiuni
Stiu asta si o folosesc, dar de ceva timp nu mai functioneaza la mine si imi da decline la tranzactii. Cand intru la detaliile tranzactiei imi apare un card pe care eu l-am eliminat si nu stiu cum sa selectez cardul cu care pot plati
0 Aprecieri
agkIID
Helping Hand
Opțiuni
Intri in aplicația google, apasă pe poza ta in dreapta sus, manage your google account, payments, payments methods.
0 Aprecieri
Tudor13
Student
Opțiuni
Voi nu ati inteles ce vrea omul... vrea sa plateasca cu ceasul la fel ca multi alti cumparatori de samsung watch. Dar care asteapta de ani buni sa fie bagati in seama.
Probabil si cei de la samsung asteapta ca toti acesti oameni sa renunte la produsele lor fara functionalitate deplina si sa opteze pentru un brand "fructificat" care macar face tot ce se specifica in materialele promotionale din online.
gigi777777
First Poster
Opțiuni
Cu telefonu poti plati in multe moduri..problema este cu ceasurile Samsung..care au fost trase pe dreapta ..nu e problema..am trecut la Apple..unde poti plati cu ceasu si cu telefonu..nu am timp sa stau ***** neprofesionisti
LejerRo
Apprentice
Opțiuni

Mda. insa unii prefera acele ceasuri.

Presupun ca ne vom reinnoi cardurile pana apare plata pe tizen :smiling-face: