Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Samsung My Files

(Subiect creat la: 28-12-2020 09:35 PM)
1489 Vizualizări
PACRi
Maestro
Opțiuni
Am observat urmatoarea eroare.. Cred ca dupa update-ul de A11. Cu A10 nu am avut vreodata eroarea asta.
Cand incerc sa conectez My Files la contul de OneDrive.. Imi da eroare.. 

image

Mentionez ca mi-am sters cache-ul.. si de la aplicatie, chiar si de la telefon. nu am activ two factor authentication la profilul de la Microsoft.. Note 20 Ultra 5G .. A11 One Ui 3.0, versiune My Files 12.0.00.482. Cu aplicatia OneDrive de la Microsoft ma conectez fara probleme la cont si-mi vad fisierele.
2b old & wise u have 2b young & stupid 1st.
1 Soluţie
Soluţie
georgestefanb
Explorer
Opțiuni
Da .. am văzut că folosești Blokada cu VPN ul.

Vizualizare soluţie în postul original

0 Aprecieri

1 Soluţie

25 Răspunsuri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Tocmai am testat (ca si eu eram "signed off") si m-am putu loga fara probleme.
Clear cache la My Files? 

PACRi
Maestro
Opțiuni
Am facut
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Poate si la OneDrive.
Eu am observat mai de mult ca nu mereu functiona ok logarea si integrarea cu OneDrive pe Samsung. Ma gandesc ca s-a rezolvat ca nu am mai avut probleme in ultima perioada.

CatalinDM
Black Belt 
Opțiuni
La mine pare sa fie ok, e prima data cand o folosesc. Ai reusit sa rezolvi?
0 Aprecieri
PACRi
Maestro
Opțiuni
Nope.. Am sters contul.. cache.. am aceeasi eroare.. 😞
CatalinDM
Black Belt 
Opțiuni
Primesti porcaria aia de solicitare de cod dup.a ce bagi mailul sau?
PACRi
Maestro
Opțiuni
Acum nu ca mi-am dezactivat two factor authentication. Dar cand aveam tipul asta de autentificare.. il primeam.. am sters contul din telefon in ambele situatii
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Si la mine merge ok. Acum am avut chiar o actualizare la MyFiles.

Ai incercat si in alte părți sa vezi daca te poti conecta la OneDrive? Poate e o problema cu el sau contul tau. De ex direct in apkicatia OneDrive (daca o ai) sau in Gallery daca ai sincronizarea activa ar trebui tot in acel OneDrive sa salveze.

Eu nu prea folosesc MyFiles ca alternativa foarte buna este Solid Explorer (eu am varianta platita dar e ok si cea free). Si in el poti sa iti conectezi storage-urile din cloud, incearca si asa

Screenshot_20201228-220550_My Files_9539.jpg

Screenshot_20201228-221016_Solid Explorer.jpg

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
PACRi
Maestro
Opțiuni
Am scris si in Superuser.. cam ce am facut.. Da, din aplicatia OneDrive (Microsoft) ma conectez
georgestefanb
Explorer
Opțiuni
Salut. Ai verificat daca primesti mailuri de avertizare cu logare din locații necunoscute sau dispozitive noi? Trebuie să acceseze login.live.com te conectezi cu contul de OneDrive.. mai departe deschizi serviciul de outlook.com. sunt sigur că aici este impedimentul. succes!
0 Aprecieri
PACRi
Maestro
Opțiuni
Nu primesc niciun email de avertizare. Ceva, ceva prin zina descrisa de tine e posibil sa fie.. Dar imi merge sa ma conectez din browser.. sau aplicatia de la Microsoft OneDrive.. Alte sugestii?
CatalinDM
Black Belt 
Opțiuni
Am mai gasit asta.

Screenshot_20201228-223031_Chrome.jpg

0 Aprecieri
georgestefanb
Explorer
Opțiuni
PACRI, ne ar ajuta foarte mult, sa stim daca ai reusit logare cu credentialele, si imediat daca ti a fost cerută acordarea de permisiunea pentru aplicație.

Screenshot_20201228-222258_My Files_86228.jpg

0 Aprecieri
georgestefanb
Explorer
Opțiuni
Spune-mi te rog frumos daca, după accesare acestei adrese web https://account.live.com/consent/Manage? apare aplicația MyFiles?

Screenshot_20201228-223541_Firefox.jpg

0 Aprecieri
PACRi
Maestro
Opțiuni
Da. Apare.
0 Aprecieri
georgestefanb
Explorer
Opțiuni
Ok. Asta este super. In cazul acesta asocierea este funcțională. Contul de Microsoft nu este problema.
0 Aprecieri
georgestefanb
Explorer
Opțiuni
1.Cand iti apare eroarea? Imediat ce apeși pe (OneDrive_Not signed in). 2.Se deschide dialogul in care iti sunt cerute credentialele contului?
0 Aprecieri
PACRi
Maestro
Opțiuni
Am rezolvat. Folosesc un fel ad blocker si firewall... si aveam blocata adresa login.microsoft.com. Era blocata by default. 😞 i-am rescris regula si se conecteaza acum. Va multumesc
Soluţie
georgestefanb
Explorer
Opțiuni
Da .. am văzut că folosești Blokada cu VPN ul.
0 Aprecieri
Lucian17
Helping Hand
Opțiuni
@PACRi incearca te rog sa te deconectezi de la wifi, ramai conectat doar pe date, inchide toate aplicatiile si incearca din nou. Se mai intampla sa blocheze anumite retele, chiar retele mari institutionale 😅. ***** ce reusesti sa te loghezi, poti sa te reconectezi la wifi.
0 Aprecieri