Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Samsung Internet

(Subiect creat la: 12-11-2024 11:38 PM)
216 Vizualizări
Pog2108
Navigator
Opțiuni
Salut
Există vreo variantă de a utiliza Google Passwords pentru salvare si autofill parole in Samsung Internet?
Mulțumesc 
9 Răspunsuri
Alex1704
SuperStar
Opțiuni
Salut, din câte știu eu, parolele, le poți salva în aplicația Samsung Pass.
Aplicația Samsung Internet este doar un browser care nu poate sa îți salveze parole, pentru ca nu asta este rolul lui...
Sper ca la asta te-ai referit tu..

GeorgeH
Mastermind
Opțiuni
Pentru a utiliza Google Passwords, cel mai simplu ar fi să folosești Google Chrome, dar dacă vrei să rămâi cu Samsung Internet, caută un manager de parole care să se integreze bine cu acest browser.
Vlad1981
Legend
Opțiuni
Pe Chrome te si intreabă dacă vrei să-ti salvezi parola! Nu Folosesc Samsung internet
GeorgeH
Mastermind
Opțiuni
Atunci îți trebuie un manager de parole, gen Bitwarden, Bitdefender, LastPass, etc
Vlad1981
Legend
Opțiuni
Uite-l 😂1731478314673_1731478314663_0.jpg
Nelu83
Troubleshooter
Opțiuni
Salut.Daca dorești sa salvezi credentialele în Samsung Internet urmezi pasii:Deschizi aplicatia-intri la Setari-Date de navigare personale-Formulare cu completare automata-Nume de utilizator și parola.Iar aici salvezi tot ce dorești și le poți proteja cu datele biometrice.
Pog2108
Navigator
Opțiuni
Mulțumesc pentru cele de mai sus, știam toate aceste aspecte.
Doar ma intrebam daca exista vreo soluție de a utiliza Google Passwords cu Samsung Internet și nu am gasit eu.
3Merlin
Legend
Opțiuni
Dragă Ovidiu,
Dacă știai (...) de ce mai (a cincea lună din an) întrebași?!
😉

Post-scriptum:
"Dacă sunt născut în luna mai pot să beneficiez de o pensie specială, deși n-am lucrat în M.A.I.?!"
EmilianN
Community Manager
Opțiuni

Hei, @3Merlin ,

Răspunsul tău zeflemitor ți-a adus un Abuse Report. Încearcă să răspunzi la subiect, te rog.

NU UITA!

Împreună putem construi o comunitate Samsung pozitivă și respectuoasă. Împărtășește-ți cunoștințele cu ceilalți, ajută și hai să sărbătorim împreună pasiunea pentru Samsung!