Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Samsung internet browser - Actualizare • Cel mai bun browser?

(Subiect creat la: 18-04-2021 03:09 PM)
1537 Vizualizări
DualTech
Black Belt 
Opțiuni
După sute de experiențe nefericite cu Chrome, Mi Browser și Microsoft Edge am decis că nu voi mai utiliza aceste bombe cu ceas niciodată. Pe lângă faptul că doar marketingul sunt de ele, mai au și un design învechit și o rețea de date destul de dubioasă.

Așa că de mai bine de doi ani utilizez doar Samsung internet Browser - versiunea beta și browser-ul celor de la Brave de care sunt foarte mulțumit deoarece blochează reclamele, au o securitate extrem de sigură și verificată de cele mai mari instituții de control al situațiilor cibernetice ca fiind cele mai puțin vulnerabile în fața atacurilor de informații.

Astăzi o să discut despre Samsung Browser care a devenit atât de popular nu doar pentru că aproape toți avem sau am utilizat cândva un dispozitiv Samsung ci pentru productivitatea, ușurința de utilizare și securitatea la un alt nivel pe care acest Browser îl oferă și nu în ultimul rând --- designul • din punctul meu de vedere este cel mai frumos și mai organizat Browser din câte sute am testat. 

image

image

image

image

image

image

Și de ceva timp a venit un update important pentru acest Browser Samsung. Prin acest update securitatea și viteza de încărcare și procesoare a site-urilor web va fi dublată. Astfel Samsung internet și Samsung internet beta vor fi cele mai rapide și singure browsere din lume.

image

18 Răspunsuri
Anrion
Voyager
Opțiuni
Merita incercat...😀
DualTech
Black Belt 
Opțiuni
Cu siguranță DA !
0 Aprecieri
Anrion
Voyager
Opțiuni
Eu am utilizat si varianta Beta,dar ultimul update cred ca e asemanator cu variante simplu...deci e supeeer
DucuRaducu
Troubleshooter
Opțiuni
Il folosesc si pe telefoane si pe tablete! ✌
DualTech
Black Belt 
Opțiuni
Da. E foarte comod de utilizat!
DucuRaducu
Troubleshooter
Opțiuni
Dap, asta este cuvantul!
Emillian
Helping Hand
Opțiuni
Cel mai bun browser,mai ales ca are adblock.
DualTech
Black Belt 
Opțiuni
Și Brave are AdBlock, dar la Samsung Browser e mai bine implementat.
0 Aprecieri
Emillian
Helping Hand
Opțiuni
Știu dar nu prea am încredere în brave, cum nu am nici în DuckDuckGo
0 Aprecieri
DualTech
Black Belt 
Opțiuni
Brave și DuckDuckGo au cheie proprie de securitate care nu poate fi spartă de nici un atacator. Sunt sigure, de încredere ... dar au un design foarte simplu și cu mai puține funcții decât Samsung Internet.
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
Da și eu recomand la fel Samsung Internet fie că folosiți versiunea BETA fie versiunea generală, deoarece consumă cele mai puține resurse față de CHROME. Însă vreau să te întreb dacă cumva folosești vreo extensie pentru Samsung Internet pentru a bloca reclamele, @DavidescuTechS ?
DualTech
Black Belt 
Opțiuni
@Anonymous User Da. Acestea din imagine sunt cele care funcționează cel mai bine.

Screenshot_20210418-174640_Samsung Internet Beta_13932.jpg

0 Aprecieri
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
Ok. Mulțumesc, încă o întrebare la tabletă bara de navigare este sus, iar la telefon este jos nu o pot pune ca la tabletă sus?
DualTech
Black Belt 
Opțiuni
Nu se poate deoarece interfața de Browser are două versiuni individuale pentru tabletă și pentru smartphone
0 Aprecieri
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
Am înțeles, mulțumesc mult atunci!
DualTech
Black Belt 
Opțiuni
Mulțumesc și eu pentru aprecieri!
0 Aprecieri
Geo89
Pathfinder
Opțiuni

Folosesc browserul Internet Samsung si pe telefonul Samsung, dar si pe un alt telefon (de rezerva). Mi se pare mai bun si mai rapid cu o idee decat Chrome. Pe scurt, imi place Internet Samsung.

DualTech
Black Belt 
Opțiuni
Da. Chiar așa este