Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Samsung Galaxy A9 2018 - chiar nicio actualizare?

(Subiect creat la: 16-12-2020 08:06 AM)
639 Vizualizări
Mariusbz
Voyager
Opțiuni

A mai pățit cineva? Nici o actualizare de nici un fel din ianuarie pe acest telefon? Macar de securitate? Totuși este un telefon potent, păcat rămân dezamagit 😓 la 6 GB RAM cu 128 GB intern și procesor octacore 2.2 parcă duce lejer și android 11.....dar...nici măcar android 10 nu a primit 😓

15 Răspunsuri
DualTech
Black Belt 
Opțiuni
A9 2018 este compatibil cu Android 10 și a primit deja de mult timp o dată cu A7 2018. Probabil că telefonul tău a suferit operațiuni de rooting.
Mikke
Pioneer
Opțiuni
Cauta pe net actalizari. Am luat un S10+ si avea android 9, iar cand dadeam cautare actualizari imi spunea ca era ultima versiune. Am cautat soft pe net, am instalat si acum am android 10, astept 11.
Mariusbz
Voyager
Opțiuni
nu merge din actualizare din telefon....chiar nu vrea! nu știu ce să zic!
0 Aprecieri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Incearca sa instalezi smartswitch pe laptop / PC si sa cauti asa actualizarea.

EmilianN
Community Manager
Opțiuni

Telefonul tău are sistemul de operare original, cel instalat din fabrică? Faptul că nu-ți apare nicio actualizare poate fi din cauză că software-ul a fost modificat manual. Dacă te afli în acest scenariu îți sugerez să contactezi un centru service autorizat Samsung.

NU UITA!

Împreună putem construi o comunitate Samsung pozitivă și respectuoasă. Împărtășește-ți cunoștințele cu ceilalți, ajută și hai să sărbătorim împreună pasiunea pentru Samsung!
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Eh, pai pot fi la fel de originale si de calitative si cumparate second hand. 
Nu cred ca e vorba aici de un telefon care nu este original.  
@Mariusbz  poti sa ne confirmi ca ai software-ul original instalat si nu ai adus modificari? Telefonul este cumparat din tara?

DualTech
Black Belt 
Opțiuni
Poate că produsul este original. Dar softul a suferit niște modificări neautorizate. @Mariusbz trebuie să se ducă cu telefonul la un service samsung.
Mariusbz
Voyager
Opțiuni
nu i am făcut nimic că nu mă pricep și nici nu mă ocup cu astfel de proastii, da l am cumpărat din tara de la Flanco!
0 Aprecieri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Mai ai garantie la el? Daca da, sugerez sa contactezi Flanco pentru ca nu e ok.
Daca nu mai ai, sugerez sa contactezi un service autorizat Samsung si sa ceri o cotatie de pret sa vezi cam cat ar costa sa instaleze ultima actualizare pe dispozitiv.
Uite aici o lista cu centrele  Samsung autorizate: https://www.samsung.com/ro/support/service-center/

Mariusbz
Voyager
Opțiuni
ms fain!
Mariusbz
Voyager
Opțiuni
este cumpărat sigilat de la Flanco acum 2 ani aproape! nu de pe OLX...și alte site uri care Dumnezeu știe ce le fac!, nu știu nici un samsar să îți de a factura la un anumit produs!
0 Aprecieri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Stai linistit, a fost o neintelegere. Legat de software? Ai incercat tu sa instalezi ceva pe el pe cai neoficiale (Odin sau altfel) ?

0 Aprecieri
DualTech
Black Belt 
Opțiuni
Marius cred că este o problemă de la centrala Samsung care generează update-urile. Flanco livrează produse originale nemodificate. Dacă tu nu ai modificat softul într-un fel Odin, rooting atunci este o problemă Samsung și îți sugerez cu încredere să vizitezi un centru Service Samsung! Mult succes!
Mariusbz
Voyager
Opțiuni
uite, nu este Root pentru Samsung Galaxy a9 2018! 😓
și totuși actualizări....pauza! ultima a fost la android 9 și securitatea pe ianuarie 2020 😓

received_759546871646495_3462.jpg

received_423162518960321_3463.jpg

0 Aprecieri
Mariusbz
Voyager
Opțiuni
🙄

20210213_143808_3464.jpg

0 Aprecieri