la 24-02-2024 10:29 AM
la 24-02-2024 11:24 AM
1. Nu cunosc aceasta posibilitate, din ce stiu, un cont Samsung poate avea o singura adresa de e-mail (care se poate schimba)
2. La momentul crearii, orice cont primeste un asa zis Account ID care este o codificare interna a sistemulul ce reprezinta acel cont oriunde in sistemele si serviciile Samsung (probabil si terte). Lucrul acesta este comun tuturor sistemelor informatice de la Windows (SID - Security IDentifier) si pana la sistemele bancare (CIF - Customer Information File). Aceasta codificare (nu este un simplu numar in toate cazurile) ramane atasata contului respectiv pe toata durata existentei acestuia si nu se modifica chiar daca datele (nume, adresa mail, fizica, etc) se schimba. Atunci cand elimini contul si crezi altul, se va genera un nou Account ID care va fi legat si va reprezenta noul cont. Motivul pt care ai vrea eventual sa faci asta (chiar si folosind aceleasi date de inregistrare) poate fi pt a taia orice legaturi in sistemele si serviciile Samsung cu Account ID-ul vechi
3. Nu, nupoti pune mai multe conturi Samsung pe acelasi dispozitiv, primesti mesaj de eroare ca Samsung account deja exista adaugat. Exista tablete din ce stiu pe care se poate dar pe telefoanele mobile nu stiu sa se poata. Exista posibilitatea de multiuser dar este limitata maxim pe Samsung si nu am verificat daca mai merge in ultima vreme (ultima oara am testat pe beta de la Android 14)
4. Corect. Nu vad care este intrebarea
5. Da si nu. Nu vad de ce desparti emailul contului de cont...Smart Switch este folosit si pentru conexiunea cu un PC iar transferul de date de pe un dispozitiv pe altul este doar una din functiile Smart Switch. Tot prin el se realizeaza si diversele backup-uri ale unui eventual ceas (Samsung) sau al dispozitivului. Si pentru acestea trebuie sa existe contul Samsung logat. Nu are legatura cu e-mail-ul in sine pt ca nu face nimic cu el decat il foloseste la credentialele de logare si ca eventual metoda de recuperare credentiale
NU, nu vad de ce sa iti faci un nou email si un nou cont
24-02-2024 11:43 AM - editat 24-02-2024 11:44 AM
la 25-06-2024 10:45 AM
@RapierXDA Am o întrebare legată de contul meu Samsung creat inițial pe Yahoo. Aș vrea să îl schimb pe Gmail și să elimin complet contul Yahoo. Problema este că nu găsesc această opțiune și sunt forțat să continui să folosesc contul Yahoo pentru autentificare. Ai cunoștințe despre cum aș putea să modific adresa de email asociată contului? Mulțumesc anticipat.
la 21-07-2024 04:51 PM
Salutare!
Daca vrei sa-ti schimbi adresa de posta electronica asociata contului Samsung, iata ce ai de facut:
1) te conectezi, preferabil cu ajutorul unui calculator (PC sau laptop), la contul tau Samsung, din navigatorul (browser web) tau preferat (Chrome, Edge, Samsung Internet, etc)
Adresa (U.R.L.) este aceasta:
https://v3.account.samsung.com/dashboard/profile/account/email-id
2) In partea de sus a ferestrei (acolo unde ai cele sase sectiuni, scrise cu alb pe fond negru) selectezi Profil si apesi butonul albastru, Administrare Samsung cont (in partea de jos a aceleiasi pagini)
3) Dupa ce ai ajuns aici, cred ca vei sti ce ai de facut:
Administrare cont Samsung
Recomandari suplimentare:
1) Daca nu ai deja unul, creaza-ti un cont Microsoft. Este gratuit si primesti spatiu de stocare in cloud.
2) Daca nu mai folosesti contul Yahoo!, poti sa-l stergi. Inainte de a face asta, conecteaza-te si fa o cerere pentru descarcarea datelor personale si transferarea lor intr-un alt serviciu, respectiv companie.
Spor la treaba!
la 21-07-2024 05:17 PM
la 21-07-2024 06:34 PM
Ma bucur ca te-am putut ajuta.
😊
la 24-01-2025 10:50 AM
la 19-02-2025 06:40 PM