Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

S7 Edge - incompatibil cu Discord?

(Subiect creat la: 22-03-2021 10:36 AM)
878 Vizualizări
xNoxyX
Explorer
Opțiuni

Salut! Am căpătat un S7 edge de la un prieten! I am facut set up ul, dar după ce am terminat set up ul am vrut sa instalez Discord de exemplu... Dar nu merge. Îmi da: *Aplicația nu poate fi descarcata. (Cod eroare: 403)*

Ar ajuta un hard reset?

image

22 Răspunsuri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Salut,

E posibil ca versiune de Android sa fie prea veche si nu e compatibila cu ultima versiune a aplicatiei Discord. Nu cred ca o sa ajute un hard reset.

Poti cauta o versiune mai veche a aplicatiei respective si sa vezi daca reusesti ceva asa.

Daniél
Black Belt 
Opțiuni
Salut @ElfStone! Am mai discutat noi odată chestia asta, că Samsung forțează oarecum lucrurile într-un mod indirect, de a avea dispozitive cât mai actuale ..și au sărit băieții pe mine că nu aș avea dreptate!
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Hehehe, tin minte discutia si ti-am zis si atunci ca daca vrei ultimele versiuni de Android si aplicatii, trebuie sa faci upgrade. Daca esti multumit cu versiuni mai vechi (de Android si aplicatii), poti sa tii un dispozitiv cat rezista hardware.

ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

P.S. nu doar Samsung. Toti producatorii de telefoane Android. La Apple e oarecum putin diferita situatia, dar acolo vorbim de 1 singur tip de telefon cu un sistem de operare fara alte "overlay-uri" (launcher).

Daniél
Black Belt 
Opțiuni
Da..știu că toți producătorii abordează aceeași strategie, dar noi vorbim strict de Samsung, pentru că aici suntem membrii!
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Asa e! 🙂

Parajoy
Voyager
Opțiuni
Putin ciudat asta daca aia ar fi problema, dar am incercat pe un S6 vechi acum si la mine s.a instalat
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Atunci probabil alta este problema.
Poate nu era totul actualizat. Ar trebui un restart si reincercat
StauDeSase
Navigator
Opțiuni
@Daniél @ElfStone Versiunea actuala de Discord e compatibila cu Android 5.0+ si vad ca instalarea e din Google Play store. Nu inteleg ce rol joaca Samsung aici. Pana la urma testul e destul de usor de facut. Se downloadeaza .apk-ul si merge sau nu :smiling-face:
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Nu are legatura, era off-topic.

@xNoxyX  incearca sa o descarci din Samsung Galaxy Store. Incearca sa instalezi din alta sursa o versiune mai veche daca nici din Galaxy Apps nu o poti instala.

P3tr1
Black Belt 
Opțiuni
doar sa se actualizeze google play services si aplicatia play in sine si o sa meargă
0 Aprecieri
xNoxyX
Explorer
Opțiuni
am încercat, pana la urma am ajuns sa dau hard reset si ghiciți ce... nu ma mai lasa sa ma loghez.
0 Aprecieri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Ce eroare iti da?
xNoxyX
Explorer
Opțiuni
nu îmi da nici măcar o eroare. ma conectez la net cu parola bag contu bag parola confirm de pe un alt divice conectarea si după aceea ma pune din nou sa fac aceleași lucru
0 Aprecieri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Contul il introduci in google play store, sau unde anume?

xNoxyX
Explorer
Opțiuni
La set up ul telefonului
0 Aprecieri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

SI nu poti trece de pasul respectiv?

De unde ai dat hard reset? Daca din recovery, trebuie sa introduci contul google care era logat inainte de a da reset, altfel nu functioneaza.

xNoxyX
Explorer
Opțiuni
hmm pai am mai dat hard reset din recovery si m a lăsat direct cu alt cont... Dar o sa incerc si varianta aceasta! Mulțumesc!
0 Aprecieri
Teodora
Troubleshooter
Opțiuni
Incearca sa mai eliberezi din spatiul de stocare si sa dai un clear cache/ clear data la play store + restart
0 Aprecieri
xNoxyX
Explorer
Opțiuni
era complet gol, nici măcar whatsappul nu ma lasa sa îl instalez
0 Aprecieri