Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

S21 ultra - afisare contacte

(Subiect creat la: 22-03-2022 09:26 PM)
283 Vizualizări
BcmUltra
Navigator
Opțiuni
Poate ma ajuta un posesor de S21 Ultra cu 2 sim-uri.
Trecand la S22 Ultra, am dat S21 Ultra sotiei. Ea vine de pe un S9+ cu dual sim, unde, la afisarea contactului, apareau 2 chestii verzi de telefon, unul apelare sim1, celalalt apelare sim2. Pe S21 ultra nu gasesc aceasta metoda de afisare. Apare doar contactul, telefonul si cand apesi te intreaba ce sim sa folosesti. Un click in plus, deranjant pentru ea se pare. Si nu vreau sa fie deranjata 😅.
Vreo idee cum sa fac?
Multumesc!
4 Răspunsuri
MANUELZ88
Voyager
Opțiuni
Apare unul pentru apel unul pentru mesaje. Daca nu ai 2 sim-uri in el nu vezi optiunea. Aici este inca o rubrica doar pentru dual simScreenshot_20220322-215630_Samsung Members.jpg
0 Aprecieri
BcmUltra
Navigator
Opțiuni
Da, e activa. Are 2 sim-uri. Dar cand dai click pe un contact oarecare, nu apar 2 telefoane sa suni direct de pe sim1 sau sim2.
0 Aprecieri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Salut,

Da, de la Android 11 a fost modificat modul in care alegi SIMul de pe care sa apelezi. Trebuie apasata iconita si apare optiunea, dar nu mai afiseaza ambele SIMuri ca inainte. Din pacate, nu ai nici o optiune sa schimbi asta.

ElfStone_0-1647985009794.png

EmilianN
Community Manager
Opțiuni

Eu știu că există o opțiune să bifezi tu SIM-ul default pe care să-l folosească telefonul când suni un anumit contact, dar trebuie să stai la fiecare contact în parte să stabilești cu ce SIM vrei să fie sunat default.