Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

S21 - bateria se descarca repede dupa update

(Subiect creat la: 12-02-2021 12:10 PM)
1108 Vizualizări
supersaiyajin
Journeyman
Opțiuni

Salut ,posesor de S21 .

Am observat ca dupa update bateria se descarca mult mai repede decat prima saptamana de utilizare cand ma tinea lejer 1 zi ,si mai mult .
Acuma peste noapte fara servicii active consuma 30% 😐 am patit de 2 ori deja sa ma trezesc si el inchis fara baterie .

Si nu mai rezista 1 zi nici cum .
A mai patit cineva ? Mersi
12 Răspunsuri
Kato82
Voyager
Opțiuni
eu sunt pe csc oro si nu am primit update inca 😡 urasc chestia asta, diferente intre utilizatori
0 Aprecieri
Scorpia
Helping Hand
Opțiuni
Va dau un sfat sa numai instalații android 11, are multe probleme, mai ales ca afectează bateria și supraincalzeste telefonul.
0 Aprecieri
cdi12
Big Cheese
Opțiuni
Update la ce, de securitate? Sunt șanse infime ca acela sa influențeze bateria. Mai curând verifica aplicațiile instalate recent, link-uri apăsate, etc
0 Aprecieri
Horia72
Explorer
Opțiuni
E mult prea mult, cred ca nu are legătură cu update-ul.
0 Aprecieri
Costi_U_S23U
Voyager
Opțiuni
S21 am și eu, am primit update-ul și nu este nicio problemă. Ba chiar e mai bună acum autonomia (1 zi lejer, chiar o zi jumătate) și nici nu se mai încălzește așa că în prima săptămână.
0 Aprecieri
supersaiyajin
Journeyman
Opțiuni
nustiu atunci ,la battery issues imi zice ca facebook often crash. in rest nimic . in cel mai rau caz il restez din fabrica
0 Aprecieri
Costi_U_S23U
Voyager
Opțiuni
Poți să dezinstalezi și reinstalezi aplicațiile care dau erori. Am avut și eu câteva, inclusiv Facebook. Probail pentru că au fost preluate din vechiul telefon (P30). Încearcă așa prima dată
0 Aprecieri
CatalinDM
Black Belt 
Opțiuni
Poti da un repair apps din recovery mode.
0 Aprecieri
Horica
First Poster
Opțiuni
nici eu nu am probleme, da poate se incalzeste putin dar nu afecteaza bateria cu nimic si performantele nu sunt scazute
0 Aprecieri
AdmBot
Big Cheese
Opțiuni
Aceasi problemă s10
0 Aprecieri
sorinccc
First Poster
Opțiuni
s21 am si eu si aceeasi problema ***** update. abia mai tine 12 ore. nu apare totusi nici o aplicatie mare consumatoare
0 Aprecieri
supersaiyajin
Journeyman
Opțiuni
Pana la urma l-am resetat din fabrica ,am facut din nou update-ul de software si acum pare sa fie totul ok :smiling-face: aseara de la 49% a scazut doar pana la 46% peste noapte.
0 Aprecieri